Kate Hudson: Οι νέες απίθανες οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράστηκε

18.04.2022
Kate Hudson: Οι νέες απίθανες οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράστηκε
Η Kate Hudson ταξίδεψε πρόσφατα στο Λονδίνο με την οικογένεια της και αξιοποίησε στο έπακρο τον χρόνο της. Αυτό τουλάχιστον αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε πριν λίγες μέρες στο Instagram της και άγγιξαν τις καρδιές μας. Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα… όλη μέρα».

Στις πρώτες φωτογραφίες, βλέπουμε τα παιδιά της, την 3 ετών Rani Rose και τον 10 ετών Bingham, να τρέχουν μέσα σε ένα χωράφι και να δείχνουν ξετρελαμένοι. Επίσης, ένα μικρό βίντεο με τον Bingham να βάζει τα χέρια του στο συντριβάνι, να κοιτάζει τσαχπίνικα την κάμερα, ενώ ακολουθεί μια αξιολάτρευτη selfie μητέρας-γιου.

Στη συνέχεια, ένα άλλο βίντεο δείχνει το υπέροχο πάρκο στο οποίο βρίσκονταν όλοι μαζί στο Λονδίνο και τον Bingham να περπατάει. Τέλος, σε ένα άλλο βίντεο βλέπουμε τον αρραβωνιαστικό της Hudson, Danny Fujikawa και τον Bingham να κοιτάζουν θριαμβευτικά στο συντριβάνι και ειλικρινά είναι μια τόσο χαριτωμένη στιγμή.

Παρά το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος γιος της Ryder δεν είναι σε αυτές τις φωτογραφίες, είναι μια τόσο χαριτωμένη οικογενειακή στιγμή από το ταξίδι τους στο Λονδίνο!

Kate Hudson: Ο γιος της είναι ερωτευμένος με κόρη διάσημου χολλιγουντιανού ζεύγους - Η ίδια και η "συμπεθέρα" δίνουν, επίσημα, έγκριση!

Η Hudson έχει τρία αξιολάτρευτα παιδιά. Ο μεγαλύτερος της γιος ο Ryder είναι 18 ετών και ο πατέρας του είναι ο Chris Robinson . Ο επόμενος στη σειρά είναι ο δεκάχρονος Bingham, του οποίου ο πατέρας είναι ο Matt Bellamy. Το τρίτο της παιδί είναι η μικρούλα Rani Rose την οποία έχει κάνει με τον Fujikawa, τον επίσημο αγαπημένο της ηθοποιού από τα τέλη του 2016.