Νέο Kardashian σκάνδαλο photoshop: Η Kim πείραξε σε φωτογραφία τη μύτη και το σαγόνι του Pete Davidson

18.04.2022
Νέο Kardashian σκάνδαλο photoshop: Η Kim πείραξε σε φωτογραφία τη μύτη και το σαγόνι του Pete Davidson
Zούμε ένα ακόμα σκάνδαλο της οικογένειας Kardashian που αφορά στο photoshop. Αυτή τη φορά, η Kim Kardashian είναι αυτή που δέχθηκε την κριτική, χάρη στις φωτογραφίες με τον Pete Davidson που δημοσίευσε στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Kim ανέβασε στο IG δύο φωτογραφίες με τον καλό της. Η πρώτη δείχνει τον Pete να ακουμπά στο μάγουλο της Κim, ενώ η δεύτερη δείχνει την Κim και τον Pete να κοιτάζονται με τρυφερότητα μεταξύ τους. Και οι δύο φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες, αλλά είναι η δεύτερη που έκανε κάποιους να επιμένουν ότι υπέστη photoshop.

Η Kim Kardashian μιλά για τα τατουάζ -αλλά και για κάτι πιο μόνιμο- που έχει "χτυπήσει" ο Pete Davidson για εκείνη [video]

Οι ισχυρισμοί φαίνεται να προέρχονται από τον λογαριασμό του Instagram @ProblematicFame, ο οποίος, σύμφωνα με το Page Six, τόνισε την αλλαγή στην εμφάνιση του Pete στη φωτογραφία της Kim δημοσιεύοντας δίπλα-δίπλα πλάνα του προφίλ του κωμικού. Το πρώτο ήταν ένα screenshot του Pete από το Saturday Night Live με τη λεζάντα «reality» και το άλλο ήταν από το IG snap της Kim, όπου κοιτάζει ο ένας τον άλλον με αγάπη, με τη λεζάντα «instagram».

Σύμφωνα με το βιογραφικό του @ProblematicFame στο Instagram, ο λογαριασμός επικεντρώνεται στο «να ευαισθητοποίησει τον κόσμο σχετικά με το πώς το instagram μπορεί να επηρεάσει τα πρότυπα ομορφιάς». Και η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει αναφερθεί ως αποδεικτικό στοιχείο στις «κατηγορίες» ότι η Kim έκανε photoshop στη μύτη και το σαγόνι του Pete στη νέα τους ρομαντική φωτογραφία. Και, για να είμαστε δίκαιοι εκτός από τους ειδικούς και οι followers άρχισαν να σχολιάζουν πολύ γρήγορα στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Twitter.

Ωστόσο, μια πηγή (από την πλευρά της Κim) είπε στο Page Six ότι «η εμφάνιση της μύτης και του λαιμού του Pete» δεν είναι photoshop αλλά αυθεντική.

«Η εμφάνιση της μύτης και του λαιμού του Pete δεν άλλαξε με κανέναν τρόπο», είπε η πηγή. «Η εικόνα που εμφανίζεται με την Κim δίπλα-δίπλα, δείχνει το πρόσωπό του σε μια διαφορετική γωνία και το χαμόγελό του να είναι πιο πλατύ, επομένως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση».