Η συγκινητική αφιέρωση της Lily Collins στον πατέρα της, Phil Collins

29.03.2022
Η συγκινητική αφιέρωση της Lily Collins στον πατέρα της, Phil Collins
«Ευχαριστώ μπαμπά που ήσουν η έμπνευση μου»

Η Lilly Collins απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα της, Phil Collins, καθώς οι Genesis έκαναν μαζί την τελευταία τους συναυλία. Το εμβληματικό progressive rock συγκρότημα έκανε ένα sold-out show στο The O2 του Λονδίνου, σηματοδοτώντας την τελευταία τους εμφάνιση ως γκρουπ και το τέλος της 55χρονης καριέρας τους.

Oscars 2022 Νικητές: Γράφτηκε ιστορία σε δύο από τις μεγάλες κατηγορίες

Η ηθοποιός ήταν παρούσα στο show και ευχαρίστησε τον πατέρα της σε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας:

«Απόψε σηματοδοτείται το τέλος μιας εποχής. Το να έχω παρακολουθήσει αυτή την τελευταία συναυλία ήταν πραγματικά η ανάμνηση μιας ζωής και ένα γεγονός που θα κρατάω στην καρδιά μου για πάντα. Το 'ατελείωτα ευγνώμων' δεν το περιγράφει επαρκώς. Τόση πολλή αγάπη έμεινε σε εκείνη τη σκηνή του O2 και ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό μοιράστηκε σε ένα κοινό που δεν ήθελε να τελειώσει. Ευχαριστώ @genesis_band για τις αναμνήσεις, σε ευχαριστώ μπαμπά που ήσουν έμπνευση και ευχαριστώ @nic_collins που με έκανες την πιο περήφανη αδερφή που υπάρχει. 50 χρόνια τραγούδια αργότερα και γενιές ακόμα για να σας γιορτάσουμε πολύ μετά την ολοκλήρωση αυτής της περιοδείας…».

Κατά τη διάρκεια του show, ο Phil Collins ανακοίνωσε στο κοινό ότι θα ήταν η τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος, κοιτάζοντας συλλογισμένος πριν αστειευτεί: «Μετά πρέπει όλοι να βρούμε πραγματικές δουλειές».

Το γκρουπ έπαιξε συνολικά 23 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των «I Can’t Dance», «Mama», «Turn It On Again», «No Son Of Mine», «Invisible Touch» και «Land Of Confusion». Μαζί με τη Lily Collins, ο πρώην frontman των Genesis, Peter Gabriel, ήταν επίσης παρών – έχοντας παίξει τελευταία φορά με το συγκρότημα πριν από 40 χρόνια.