Brad Pitt - Jennifer Aniston: Φήμες τους θέλουν και πάλι μαζί!

29.03.2022
Brad Pitt - Jennifer Aniston: Φήμες τους θέλουν και πάλι μαζί!
Το ζευγάρι λέγεται πως περνάει τις μέρες του στο Παρίσι

Το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, στην οποία έδωσαν το παρών οι μεγαλύτεροι stars του Hollywood. Στη λίστα με τους απόντες, ωστόσο, περιλαμβάνονται δυο ονόματα: η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt. Και σύμφωνα με φήμες, αυτό δεν είναι τυχαίο.

Kristen Stewart: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα Όσκαρ και το δημόσιο φιλί στην αρραβωνιαστικιά της

Δημοσιεύματα θέλουν το πρώην ζευγάρι να συγκατοικεί μαζί τους τελευταίους έξι μήνες σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Murder Mystery 2». «Ξαναζούν τον έρωτά τους. Μένουν σε σουίτα στο Four Seasons George V εδώ και μήνες, και το δωμάτιο κοστίζει $25.000 το βράδυ» ανέφερε μια πηγή.

Oscars 2022: Η εκρηκτική εμφάνιση της Beyonce - Η 10χρονη κόρη της μαζί της στη σκηνή

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους, κάτι που κάνει πολλούς να κάνουν λόγο για απλές φήμες επανασύνδεσης και όχι πραγματικότητα, αλλά πηγή του ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως «οι ηθοποιοί κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και δεν επιτρέπουν την εμπλοκή άλλων προσώπων στην σχέση τους».

Το ιστορικό

Ο Bradd Pitt και η Jennifer Aniston γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1994, ωστόσο δεν άρχισαν να βγαίνουν μέχρι το 1998. Ο Brad έκανε πρόταση γάμου στην Jennifer το 1999 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά.
Μετά από πέντε χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στις αρχές του 2005. Ο Pitt παντρεύτηκε την ηθοποιό Angelina Jolie ενώ η Jennifer παντρεύτηκε τον Justin Theroux.