Η Adele δηλώνει έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδί

13.02.2022
Η Adele δηλώνει έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδί
Η τραγουδίστρια μίλησε για την αναβολή των εμφανίσεών της στο Las Vegas και την επέκταση της οικογένειάς της

Η Adele φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε μια εμφάνισή της στο "The Graham Norton Show", η 33χρονη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Μετά την αναβολή των εμφανίσεων της στο Λας Βέγκας στα τέλη Ιανουαρίου, η Adele παραδέχτηκε ότι "έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε", αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, ανέφερε ότι οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Adele ευχαρίστησε δακρυσμένη τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki στα φετινά Brit Awards

"Θα ήταν πραγματικά μισό show και δεν μπορώ να το κάνω αυτό", είπε η τραγουδίστρια. "Ο κόσμος θα δει κατευθείαν μέσα από εμένα πάνω στη σκηνή… Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου και δεν πρόκειται να ξεκινήσω τώρα. Τώρα δουλεύουμε, αλλά δεν θέλω να ανακοινώσω μια νέα σειρά ημερομηνιών μέχρι να μάθω ότι όλα θα είναι σίγουρα έτοιμα. Πρέπει να συμβεί φέτος γιατί έχω σχέδια για την επόμενη χρονιά. Φανταστείτε να πρέπει να το ακυρώσω επειδή κάνω μωρό!", είπε χαρακτηριστικά.

Η Ashley Graham αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων αγοριών της και μοιράστηκε την πρώτη τους φωτογραφία

Η Adele είναι ήδη μαμά του 9χρονου γιου Angelo, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki. Κατά τη διάρκεια των BRIT Awards την Τρίτη, η τραγουδίστρια αφιέρωσε το βραβείο της για το άλμπουμ της χρονιάς στον Konecki και τον Angelo σε μια συναισθηματική ομιλία αποδοχής. "Ήθελα να αναγνωρίσω τους άλλους ανθρώπους και τον γιο μου που είναι αρκετά μεγάλος τώρα", είπε. "Δεν μοιράζομαι πολλά μαζί του, αλλά είναι οι μικρές αδελφές ψυχές μου – ο Angelo και ο Simon. Η οικογένειά μας είναι χωρισμένη, αλλά το καταφέρνουμε και κάνουμε πολύ, πολύ καλή δουλειά."

Η Adele είναι σε σχέση με τον αθλητικό πράκτορα Rich Paul, με τον οποίο επισημοποίησε τη σχέση της στο Instagram τον Σεπτέμβριο του 2021. Τον ίδιο μήνα, μια πηγή είπε ότι το ζευγάρι "το πάει σοβαρά". Πρόσφατα, η τραγουδίστρια πυροδότησε εικασίες αρραβώνων μετά την παρουσία της στα BRIT Awards με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της δαχτυλίδι. Όταν ρωτήθηκε για το αν το δαχτυλίδι σημαίνει ότι είναι αρραβωνιασμένη, η Adele είπε: "Αν ήμουν, θα έλεγα ποτέ σε κανέναν αν ήμουν ή δεν ήμουν;"