Η Gigi Hadid μοιράστηκε μια σπάνια νέα φωτογραφία της κόρης Khai

13.02.2022
Η Gigi Hadid μοιράστηκε μια σπάνια νέα φωτογραφία της κόρης Khai
Η μικρή είναι ήδη fashionista!

Η Gigi Hadid δεν μοιράζεται πολλές φωτογραφίες της σχεδόν ενάμιση έτους κόρης της και του Zayn Malik, Khai, αλλά το μοντέλο έκανε μια εξαίρεση πρόσφατα με μια ανάρτηση στο Instagram με πρόσφατες λήψεις από τη ζωή της.

Η Ashley Graham αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων αγοριών της και μοιράστηκε την πρώτη τους φωτογραφία

Η Hadid έδειξε το άψογο στυλ της κόρης της και το αξιολάτρευτο προσωποποιημένο ρούχο "Khai" με denim. Η Hadid συνεχίζει την πρακτική του να κρατά το πρόσωπο της Khai κρυμμένο από την κάμερα για να προστατεύσει την ιδιωτικότητα της κόρης της.

Η Hadid μίλησε στο InStyle νωρίτερα αυτό το μήνα για το τι εκτιμά περισσότερο στην Khai καθώς η κόρη της πλησιάζει όλο και περισσότερο τα δύο της χρόνια. "Είναι τόσο έξυπνη, και είναι τόσο συνειδητοποιημένη. Παρακολουθεί τα πάντα, πάντα μαθαίνει, πάντα ψάχνει. Είναι απλά υπέροχη", είπε η Hadid.

Ο Pete Davidson αποκαλεί πρώτη φορά δημόσια "κοπέλα" του την Kim Kardashian [video]

Παραδέχτηκε επίσης ότι ακόμη και η ίδια εκπλήσσεται από το γεγονός ότι έκανε μωρό. "Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τρελό", είπε. "Πολλές φίλες της μαμάς μου νιώθουν έτσι και πλησιάζουμε τα πρώτα δύο χρόνια με τα παιδιά μας. Έχεις εμμονή μαζί τους, αλλά μερικές φορές γυρνάς και λες 'Θεέ μου, από πού ήρθες".