Η Jennifer Aniston έγινε 53 ετών και δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μετά τα 50 η γυναικεία καριέρα παίρνει τον... κατήφορο

14.02.2022
Η Jennifer Aniston έγινε 53 ετών και δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μετά τα 50 η γυναικεία καριέρα παίρνει τον... κατήφορο
Η Jennifer Aniston δεν συνηθίζει να δημοσιοποιεί τις απόψεις της για τα καυτά θέματα, αλλά τον τελευταίο καιρό, στρέφει τα πυρά της με αυτοπεποίθηση, προς τις παλιομοδίτικες απόψεις αναφορικά με τις γυναίκες και τη γήρανση. Η 53χρονη ηθοποιός θέλει να υπενθυμίσει σε όλους ότι το να μεγαλώνεις συμβαίνει στον κάθε άνθρωπο (αν έχεις αυτό το υπέροχο προνόμιο να ζήσεις μια μακρά ζωή) και πρέπει να αγκαλιάσουμε την ομορφιά αντί να τη δαιμονοποιούμε.

Στη συνέντευξή της στο E! News, μίλησε ειλικρινά: «Σε γενικές γραμμές, όλοι θα μεγαλώσουμε και θα γεράσουμε. Δεν μπορείς να το αρνηθείς, αυτό είναι εγγύηση». Η Aniston έχει δίκιο, δεν υπάρχει κανένα μαγικό ραβδί που θα μας επιτρέψει να γερνάμε χρονολογικά προς τα πίσω, αλλά μπορούμε να «είμαστε ζωντανοί και να μπορούμε να αναπτυσσόμαστε με το πέρασμα των χρόνων». Θέλει να απορρίψει κάθε προσβλητική ιδέα ότι η παλαιότερη γενιά δεν έχει τίποτα να προσφέρει.

«Η κοινωνία μας λατρεύει να λέει: “Ωχ, είσαι σε αυτή την ηλικία, τώρα κατηφορίζεις”. Και τώρα τελειώνεις τις δραστηριότητες σου και αυτό είναι, αντίο. Δεν είσαι πλέον πολύτιμη ή χρήσιμη για την κοινωνία», πρόσθεσε, «Και αυτό είναι πολύ λάθος. Απλώς πιστεύω ότι είναι λάθος». Η σταρ του Morning Show μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της στο Χόλιγουντ, τώρα που ετοιμάζει προτζεκτ, είναι παραγωγός και πρωταγωνιστεί σε έργα που συγκεντρώνουν τον έπαινο των κριτικών και των θεατών. Και δεν είναι η μόνη που αποδεικνύει ότι αυτά τα παλιά στερεότυπα του Χόλιγουντ είναι λάθος και παράδειγμα είναι οι καριέρες των Nicole Kidman, Salma Hayek και Halle Berry που βρίσκονται στα καλύτερα τους.

Jennifer Aniston: Μοιράστηκε όλα τα ιστορικά χτενίσματα της καριέρας της - Ποιο είναι το αγαπημένο της;

Έτσι, με την Aniston και άλλες celebrities να απορρίπτουν τον ηλικιακό ρατσισμό και να τον διώχνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσφέρονται ευκαιρίες σε περισσότερες γυναίκες να λάμψουν σε οποιονδήποτε τομέα της κοινωνίας. Αυτές οι γυναίκες αποδεικνύουν ότι η ζωή στα 50 και μετά είναι γεμάτη προοπτικές, είναι έξυπνη και σέξι.

Στις 11 Φεβρουαρίου η Jennifer Aniston έγινε 53 ετών και το γιόρτασε με μια απίθανη και... γκλαμουράτη ανάρτηση με την οποία ευχαριστούσε όλο τον κόσμο για τις απίθανες ευχές που έλαβε με την αφορμή.