Brooklyn Beckham: Αρνητικές κριτικές για το show μαγειρικής του

13.02.2022
Brooklyn Beckham: Αρνητικές κριτικές για το show μαγειρικής του
"Κάθε επεισόδιο κοστίζει 100.000 δολάρια και ο ίδιος δεν ξέρει καν να μαγειρεύει".

Ο Brooklyn Bekcham, ο 22χρονος γιος του David Beckham και της Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας, Victoria Beckham, λέει ότι ονειρεύεται να γίνει "μεγάλος σεφ", δοκιμάζοντας παράλληλα να κάνει το δικό του μαγειρικό show. Αλλά, σύμφωνα με όσα λέγονται, παρέλειψε το καθήκον του να μάθει να μαγειρεύει και πήγε κατευθείαν στο προσκήνιο.

Η Angelina Jolie δακρυσμένη στο Κογκρέσο μίλησε για το νόμο για τη βία κατά των γυναικών

Σύμφωνα με πηγές για της σειρά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το "Cookin' With Brooklyn", χρειάστηκε μια ομάδα 62 επαγγελματιών για να τον βοηθήσει να δείξει πώς να φτιάξει ένα σάντουιτς — συμπεριλαμβανομένου ενός "μαγειρικού παραγωγού" που εγκρίνει τις συνταγές, πέντε χειριστές κάμερας και εννέα παραγωγοί. "Είναι ανήκουστο", είπε στην The Post ένα ανώτερο στέλεχος. "Είναι το είδος του συνεργείου που θα περίμενες σε μια μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή". Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος τηλεοπτικός προϋπολογισμός: Κάθε επεισόδιο της εκπομπής, που προβάλλεται στο Facebook Messenger και στο Instagram (όπου ο Brooklyn έχει 13,1 εκατομμύρια ακόλουθους), κοστίζει 100.000 δολάρια.

O Kanye West έδωσε τελεσίγραφο στην Billie Eilish και εκείνη του απάντησε δημόσια

"Ό,τι κάνει σκηνοθετείται από τους γονείς του", είπε μια οικογενειακή πηγή. "Η Victoria τον τράβηξε στην αρχή στη φωτογραφία μόδας. Τώρα, με τη μαγειρική, έχει οικογενειακό φίλο τον Gordon Ramsay. Ο Gordon τους συμβούλεψε να βάλουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν".

Αυτή είναι η τρίτη απόπειρα καριέρας του Brooklyn. Ως έφηβος, ήλπιζε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όπως ο πατέρας του, αλλά αποχώρησε από την Arsenal του Λονδίνου στα 15. Έκανε σπουδές φωτογραφίας και μέσων ενημέρωσης σε ιδιωτικό κολέγιο του Λονδίνου και έγινε δεκτός να σπουδάσει φωτογραφία στο Parsons School στη Νέα Υόρκη, αλλά τα παράτησε μετά από λιγότερο από ένα χρόνο. Το 2017 κυκλοφόρησε το "What I See", ένα βιβλίο με 300 προσωπικές φωτογραφίες.