Ο Kanye West διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του για την Kim Kardashian και τα παιδιά τους από το Instagram

07.02.2022
Ο Kanye West διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του για την Kim Kardashian και τα παιδιά τους από το Instagram
Η Kim τον κατηγόρησε για «συνεχείς επιθέσεις» και δημόσια χειραγώγηση

Ο Kanye West διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram που κατακεραυνώνουν την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, μετά τη συνεχιζόμενη δημόσια διαμάχη τους. Η πολύμηνη διαμάχη τους κλιμακώθηκε την Παρασκευή, αφού ο Kanye - ο οποίος τώρα ονομάζεται νόμιμα Ye - επιτέθηκε στην Kim μέσω Instagram επειδή άφησε την 8χρονη κόρη τους, North, να έχει λογαριασμό στο TikTok - κάτι για το οποίο εξέφρασε την αποστροφή του.

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ολοταχώς προς τον γάμο - Θα τον δούμε live;

«Δεδομένου ότι αυτό είναι το πρώτο μου διαζύγιο, πρέπει να μάθω τι πρέπει να κάνω για να βάλουν την κόρη μου στο TikTok παρά τη θέλησή μου», έγραφε η λεζάντα.

Λίγο αργότερα, η Kim - η οποία παρέμεινε σιωπηλή τους μήνες που η Ye αμφισβήτησε δημοσίως το στυλ ανατροφής της - απάντησε στην ανάρτηση του πρώην της μέσω Instagram.
«Οι συνεχείς επιθέσεις του Kanye εναντίον μου στις συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερές από ό,τι μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε TikTok η North μπορεί να φτιάξει», έγραψε, πριν συνεχίσει να αποκαλεί τον εαυτό της «κύριο πάροχο και φροντιστή» για τα τέσσερα παιδιά τους: North, Saint, Chicago και Psalm.

Η Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Kim Cattrall αλλά και με τη Samantha Jones - Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πράγματα

«Ως γονέας που είναι ο κύριος πάροχος και φροντιστής για τα παιδιά μας, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί με την επίβλεψη ενηλίκου - γιατί της φέρνει ευτυχία», έγραψε. «Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους», συνέχισε. «Από την αρχή δεν ήθελα τίποτα άλλο παρά μια υγιή και υποστηρικτική σχέση συνεργασίας, γιατί είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας και με στεναχωρεί που ο Kanye συνεχίζει να το κάνει αδύνατο σε κάθε βήμα».

Σε απάντηση, ο Ye κατέληξε να μοιράζεται μια σειρά από αναρτήσεις στη σελίδα του τις επόμενες δύο ημέρες, αμφισβητώντας τις γονικές επιλογές της Kim και επαναλαμβάνοντας ότι αισθάνεται ότι ολόκληρη η διαμάχη τους «ελέγχεται μονόπλευρα». Αμφισβητώντας ευθέως την ανάρτηση της Kim, ο Ye έγραψε στο Instagram: «Τι εννοείς ως κύριος πάροχος; Η Αμερική σε είδε να προσπαθείς να κρύψεις την κόρη μου στα γενέθλιά της, χωρίς να δώσεις τη διεύθυνση» — αναφερόμενος σε μια άλλη διαμάχη που είχαν τον περασμένο μήνα, για το πάρτι της 4χρονης πλέον κόρης τους.

Ο Ye μοιράστηκε πολλά βίντεο την ημέρα του πάρτι υποστηρίζοντας ότι η Kim είχε αρνηθεί να του δώσει τη διεύθυνση του πάρτυ. «Απλώς εύχομαι στην κόρη μου χρόνια πολλά», είπε. «Δεν μου επέτρεψαν να μάθω πού ήταν το πάρτι της».