Η Rihanna περιμένει δίδυμα; Η Gigi Hadid απαντά για το σχόλιο της στο instagram που άναψε φωτιές

08.02.2022
Η Rihanna περιμένει δίδυμα; Η Gigi Hadid απαντά για το σχόλιο της στο instagram που άναψε φωτιές
Ένα φαινομενικά απλό σχόλιο στο Instagram μπορεί να προκαλέσει σάλο, ειδικά όταν το εν λόγω σχόλιο δημοσιεύεται από την Gigi Hadid.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Rihanna αποκάλυψε στο Instagram ότι αυτή και ο A$AP Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Rihanna ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός με μια ανάρτηση καρουσέλ που δείχνει την κοιλίτσα της καθώς και μία ακόμα που είναι μαζί αγκαλιά με τον A$AP Rocky και εκείνος τη φιλάει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια, ευχές από διάσημους αλλά και απλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η φίλη της Rihanna, Gigi Hadid, σχολίασε, «τρεις άγγελοι», και στη συνέχεια έκανε sign off από το Instagram, προφανώς γιατί είχε κάποια δουλειά να κάνει. Όμως άναψε φωτιές γιατί πολλοί αναρωτήθηκαν αν το σχόλιο υπονοούσε ότι η Rihanna περιμένει δίδυμα.

Τροφή για τη φήμη έδωσε όχι η πρώτη φωτογραφία του καρουσέλ της Ri που τη δείχνει να ποζάρει σόλο στο μπάνιο, επιδεικνύοντας την κοιλιά της. Η δεύτερη φωτό ήταν αυτή που προκάλεσε τις υποψίες ότι η τραγουδίστρια περιμένει δίδυμα και μάλιστα ότι είναι αγόρι και κορίτσι. Πώς έβγαλαν όμως το συμπέρασμα; Από τις επιλογές των ρούχων του ζευγαριού επειδή η Rihanna φοράει ένα ροζ παλτό και ο A$AP Rocky ένα μπλε, τζιν μπουφάν.

Μάλιστα, όπως είπαμε προηγουμένως, η Gigi που ξεκίνησε τη φήμη, είχε αποφασίσει να κάνει αποτοξίνωση από τα social μετά το μήνυμα που άφησε, επειδή δεν είχε ιδέα τι «φασαρία» είχε προκαλέσει.

Όμως, μόλις κατάλαβε τι αναταραχή προκάλεσε, έγραψε σε ένα επόμενο σχόλιο στο Instagram: «I meant rih / rocky / baby lol» δηλαδή «εννοούσα την Rihanna, τον Rocky και το μωρό».

Αν απογοητεύτηκες που η Rihanna και ο Rocky δεν περιμένουν δίδυμα, καλό είναι να μάθεις ότι η τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι το σχέδιο της ζωής της περιλαμβάνει πολλά μωρά..

«Σε δέκα χρόνια; Θα είμαι 42! Θα είμαι αρχαία. Θα κάνω παιδιά - τρία ή τέσσερα από αυτά», είπε στη βρετανική Vogue το 2020 όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια των επόμενων 10 ετών.

Όποτε, έχει καιρό μπροστά της..