Paris και Prince Jackson: Τα παιδιά του βασιλιά της ποπ είναι αγαπημένα και το δείχνουν σε μια σπάνια selfie

26.01.2022
Paris και Prince Jackson: Τα παιδιά του βασιλιά της ποπ είναι αγαπημένα και το δείχνουν σε μια σπάνια selfie
Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για τα παιδιά του Μichael Jackson, είναι ότι είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Βίωσαν μαζί την απώλεια του μπαμπά τους σε τρυφερή ηλικία, κάτι που τους έκανε να έχουν κολλήσει ο ένας με τον άλλον και αυτό είναι που κάνει την τελευταία selfie της Paris Jackson με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Prince, τόσο γλυκιά.

Η selfie του Instagram που ανέβασε στο story της η Paris με ένα φίλτρο με αστεράκια, τους δείχνει να χαλαρώνουν στον καναπέ, με τον Prince να χαμογελά φαρδιά πλατιά μπροστά στην κάμερα. Η Paris κράτησε το χαμόγελό της λίγο πιο σφιχτό, αλλά και οι δύο φαίνονται χαρούμενοι που βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Paris τάγκαρε τον μεγάλο αδελφό της στην εικόνα και έβαλε και ένα emoji καρδούλα δίπλα στο όνομά του.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά του βασιλιά της ποπ. Ο Prince που είναι 24 ετών, αποφοίτησε με business degree το 2019 από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount στο Λος Άντζελες. Ήταν αυτός που κράτησε ενωμένα τα αδέλφια του, τηn 23χρονη Paris και τoν 19χρονo Βigi (όπως λέγεται πια ο μικρότερος αδελφός τους, Blanket) με βάση αυτά που του δίδαξε ο πατέρας του. «Όταν μεγαλώναμε, ο πατέρας μου έλεγε: “Μπορεί να μην έχουμε τίποτα, αλλά κοίτα σε αυτό το δωμάτιο, ο αδελφός σου, η αδελφή σου και εγώ, αυτό είναι το μόνο που θα έχεις”», είπε ο Prince, στο Good Morning Britain το περασμένο φθινόπωρο. «Επειδή είμαι ο μεγαλύτερος, ο πατέρας μου μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να φροντίζω την ομάδα και ότι πρέπει να είμαι ο ηγέτης και να δίνω το παράδειγμα».

Prince, Paris & Blanket: Σπάνια φωτογραφία των τριών παιδιών του Michael Jackson με αφορμή τα γενέθλια του πρώτου