Σασμός: Οι φανς θρηνούν και ο Πετρής τρολάρει τον θάνατό του - Το απίθανο βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

26.01.2022
Σασμός: Οι φανς θρηνούν και ο Πετρής τρολάρει τον θάνατό του - Το απίθανο βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο
Ο Κώστας Νικούλι αποχαιρετά τον Σασμό αλλά, αντίθετα με το γενικό πνεύμα των επεισοδίων που μας έχουν κάνει να πλαντάξουμε στο κλάμα, δεν το κάνει με δάκρυα, αλλά με γέλια!

Ο Πετρής σκοτώθηκε, χθες τον αποχαιρέτησε η μητέρα του σε μια απίστευτα δυνατή στιγμή και σήμερα (26/1/2022) θα παρακολουθήσουμε την κηδεία του σε ένα επεισόδιο που αναμένεται ιδιαίτερα "θερμό".

Στο μεταξύ, εν μέσω άπειρων αναρτήσεων που αποχαιρετούν (αν και με τεράστια δυσκολία) τον αγαπημένο ήρωα της δημοφιλούς σειράς του Alpha, έχουμε και μερικές άκρως χιουμοριστικές που ανήκουν στον ίδιο τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε δει εικόνες από το "μνημόσυνο" που έκαναν για τον Πετρή πρωταγωνιστές της σειράς -με πρώτο και καλύτερο τον Νικούλι. Θυμήσου εδώ όλο το φωτογραφικό υλικό.

Τις τελευταίες ώρες το κηδειόχαρτο για το "τελευταίο αντίο" του Πετρή [φωτό επάνω] κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπως και ένα απίστευτο βίντεο-τρολάρισμα στην τραγική στιγμή του θανάτου του.

Σε αυτό βλέπουμε τον Κώστα Νικούλι μέσα στο ασθενοφόρο που τον μεταφέρει -ως Πετρή- νεκρό στο νοσοκομείο, να... ανασταίνεται!

Στο μεταξύ, ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό (26/1/2022) επεισόδιο.

Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα που του έχει στείλει η μάνα του με το Νικηφόρο. Η Καλλιόπη πείθει τον Μαθιό να αφήσει πίσω το βαρύ παρελθόν του και να αφοσιωθεί στον αδελφό του και στην προσπάθειά τους να τον φυγαδεύσουν προκειμένου να του σώσουν τη ζωή. Ενώ την ίδια στιγμή ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε.

Η Μαρίνα πηγαίνει στο δωμάτιο του Πέτρου, εκεί «βλέπει» τον Πέτρο και μιλάει μαζί του. Η Αργυρώ και η Μαρίνα επιρρίπτουν ευθύνες στον Αντώνη για τη διαρροή περί ψεύτικου άλλοθι και διαστρέβλωση των γεγονότων που οδήγησαν στον φόνο του Πέτρου. Η Μαρίνα βουτηγμένη στον θρήνο και στην απελπισία λέει βαριές κουβέντες στον Αντώνη κι εκείνος βυθίζεται στη σιωπή.

Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο αλλά και με τους γονείς της καθώς τους ανακοινώνει πως σκέπτεται να επισκεφθεί την Καλλιόπη προκειμένου να της συμπαρασταθεί. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης ζητά τη βοήθεια του παπα-Μιχάλη σε μια προσπάθεια να πείσει την Καλλιόπη πως αυτό που πρέπει να κάνει ο Αστέρης είναι να παραδοθεί.