Jason Momoa - Lisa Bonet: "Εξαφανίστηκε" η ανακοίνωση περί χωρισμού - Τι συμβαίνει τελικά;

20.01.2022
Jason Momoa - Lisa Bonet: "Εξαφανίστηκε" η ανακοίνωση περί χωρισμού - Τι συμβαίνει τελικά;
Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του ύστερα από 17 χρόνια σχέσης με μια ανάρτηση στο instagram πριν από λίγες μέρες. Αυτή η ανάρτηση δεν υπάρχει πια, ενώ πηγές κοντά τους τονίζουν ότι εξακολουθούν να νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Μήπως αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους;

Σύμφωνα με πηγή του People η απόφαση του πρώην ζευγαριού να τερματίσει τη σχέση του δεν πάρθηκε «εν μία νυκτί» και ήταν στα σκαριά εδώ και καιρό. Προφανώς, η Lisa και ο Jason «ήταν καταπληκτικοί για χρόνια, μέχρι που δεν ήταν πια» και «έχουν χωρίσει λόγω διαφορετικών στόχων».

«Πριν από μερικά χρόνια, ο Jason δυσκολευόταν να βρει δουλειά. Τώρα η καριέρα του ανθεί. Και θέλει να συνεχίσει να εργάζεται όσο περισσότερο μπορεί», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι η Lisa «δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να συνοδεύει τον Jason σε κάθε τοποθεσία» και «απολαμβάνει τη ζωή της στο Λος Άντζελες»

«Ήταν δύσκολο για αυτούς να είναι χώρια», συνέχισε η πηγή. «Για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να ενισχύσει το γάμο τους. Για τον γάμο της Lisa και του Jason, το να μην είναι μαζί θα ήταν καταστροφή». Το σίγουρο είναι ότι ο Jason και η Lisa «θα χωρίσουν ειρηνικά για χάρη των παιδιών τους και δεν θα πρόκειται να είναι κάποιο σκανδαλώδες διαζύγιο όπου θα κουβεντιάζουν με άσχημα λόγια ο ένας τον άλλον. Είναι και οι δύο πολύ πνευματικοί άνθρωποι και πιστεύουν σε μια ανώτερη δύναμη».

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet χώρισαν και κάποιοι σταμάτησαν να πιστεύουν στα παραμύθια

Στη δήλωση χωρισμού τους, ο Jason και η Lisa δήλωσαν: «χωρίζουμε τους δρόμους μας στο γάμο» και εξήγησαν ότι «η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να ζήσει. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτό που μαθαίνουμε να γίνουμε… Η αφοσίωσή μας είναι ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκουμε στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Με την προσευχή μπορεί η Αγάπη να επικρατήσει».

Τελικά, όλοι μιλάνε ακόμη περί χωρισμού, όμως το γιατί σβήστηκε η σχετική ανακοίνωση παραμένει μυστήριο! Έστω...

Νικολέτα Μακρή