Kanye West: Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του

05.01.2022
Kanye West: Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του
Οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί στο Miami

Κατά τη διάρκεια του ερχομού της νέας χρονιάς, ο Kanye West εθεάθη στο Miami να απολαμβάνει ένα ραντεβού με την Julia Fox εν μέσω του διαζυγίου του με την Kim Kardashian.

Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian...για να το γκρεμίσει

Μια πηγή είπε ότι οι δυο τους «διασκέδαζαν» κατά τη διάρκεια της χαλαρής εξόδου τους. Η ίδια πηγή ισχυρήστηκε ότι ο 44χρονος ράπερ «ήθελε να τη γνωρίσει καλύτερα» αφού γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τους. Μια δεύτερη πηγή είπε ότι «δεν είναι σοβαρό» καθώς ο West «ζει την καλύτερη ζωή του» μετά τον χωρισμό του από την Kardashian. Η 31χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρώ κοινό μέσα από το ρόλο της στην ταινία "Uncut Gems".

Ο West και η Kardashian, που έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, παντρεύτηκαν το 2014 για έξι χρόνια.

Ο West απασχόλησε τα μέσα όταν ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε ποτέ χαρτιά διαζυγίου από την εν διαστάσει σύζυγό του. «Το SNL κάνει τη γυναίκα μου να λέει 'τον χώρισα' στην τηλεόραση. Δεν έχουμε καν χωρίσει», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast της Revolt «Drink Champs» τον Νοέμβριο του 2021, αναφερόμενος στον μονόλογο της Saturday Night Live. «Επειδή δεν είναι αστείο για μένα, τα παιδιά μου θέλουν οι γονείς τους να μείνουν μαζί. Θέλω να είμαστε μαζί». Η Kardashian, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον κωμικό Pete Davidson Πιτ έχει υποβάλει έγγραφα ζητώντας να δηλωθεί νόμιμα ανύπαντρη εν μέσω του διαζυγίου της.