Ζενεβιέβ Μαζαρί για ΑΥΤΗ τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη: "Δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλός του"

05.01.2022
Ζενεβιέβ Μαζαρί για ΑΥΤΗ τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη: "Δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλός του"
Τι είπε στο πλατό του "Happy Day"

Καλεσμένη στο "Happy Day” βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και τοποθετήθηκε για την πρόσφατη δήλωση του Άγγελου Μπράτη που προκάλεσε αντιδράσεις.

"Με πλήγωσε το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα"

"Ο Άγγελος που ξέρω εγώ και που ντύνει τη μαμά του και τις φίλες της από το χωριό, δεν ήταν η δήλωσή του. Ο Άγγελος ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε τα outfits του τελικού. Καταλαβαίνω ότι ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή. Οπότε, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από μια άστοχη δήλωση. Δεν είμαστε απολογητικοί άνθρωποι. Να κάθεσαι να απολογείσαι συνέχεια;".

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κριτής του "GNTM” και σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει: "Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια".

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της στο πλατό του "Dancing with the stars"

Για τη συγκεκριμένη δήλωση είχε μιλήσει και η Ελένη Ψυχούλη στο πλατό του "Studio 4", λέγοντας πως :"Τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. Μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι. Όταν λες πώς θα το πετύχω αυτό το πρότυπο, σου λένε πως γίνεται με λεφτά. Μα γίνεται αυτο με λεφτά; Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός. Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα. Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι. Αυτό που φοράω τώρα κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο. 80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90".