Κάτια Δανδουλάκη για την κατάθλιψη: "Είπα πως αυτό δε θα το βγάλω πέρα μόνη μου"

03.01.2022
Κάτια Δανδουλάκη για την κατάθλιψη: "Είπα πως αυτό δε θα το βγάλω πέρα μόνη μου"
Όσα είπε στο "Καλύτερα δε γίνεται"

Καλεσμένη στo "Καλύτερα Δε Γίνεται" βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη.

Σίσσυ Χρηστίδου: "2021, ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου"

"Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου με τη δουλειά αλλά δεν το μετάνιωσα. Είμαι ευγνώμων και αισιόδοξη για τη ζωή μου. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Είναι κινητήριος δύναμη. Με φόβο δεν γίνεται τίποτα. Θέλει ενέργεια" ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας: "Νομίζω πως είχα ένα ένστικτο στις επιλογές. Ήταν καταιγιστικός ο ρυθμός που ερχόντουσαν οι προτάσεις. Δεν προλάβαινα να τελειώσω το ένα ξεκινούσε το άλλο. Οι προτάσεις που είχα ήταν η μια καλύτερη από την άλλη".

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: "Λύγισα όταν μου ανακοίνωσε ότι βγαίνει με μια κοπέλα"

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την κατάθλιψη, είπε: "Μια φορά χρειάστηκα τη βοήθεια γιατρού. Έπαθα κατάθλιψη είπα πως αυτό δε θα το βγάλω πέρα μόνη μου. Έκανα μεν μόνη μου ότι μπορούσα με αυτογνωσία αλλά και με φάρμακα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Γι' αυτό και πιστεύω πως όταν κάποιος μεγαλώσει με αγάπη κι αγκαλιά σπάνια θα γίνει αυτοκαστροφικός".