Μυστικός γάμος για την Halle Berry σε εξωτικό μέρος;

03.01.2022
Μυστικός γάμος για την Halle Berry σε εξωτικό μέρος;
Δες τις αναρτήσεις της ηθοποιού

Μια ευτυχισμένη αρχή για το νέο έτος έκανε η Halle Berry, η οποία παντρεύτηκε το σύντροφό της και τραγουδιστή Van Hunt, σε μία μυστική τελετή σε εξωτικό προορισμό. Τις τελευταίες ημέρες, η ηθοποιός αναρτούσε συνεχώς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Nicole Kidman: Η μάχη της με την κατάθλιψη όταν γύριζε την ταινία «The Hours» μετά το διαζύγιο με τον Tom Cruise

Η ίδια μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, σε μία από τις οποίες φιλιέται με τον αγαπημένο της φορώντας ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι της και στη δεύτερη ποζάρει μαζί του γράφοντας "έχουμε 2022". Στη λεζάντα έγραψε: "Λοιπόν, είναι επίσημο!"

Αυτό όμως που πρόσθεσε λίγο αργότερα στη λεζάντα της ήταν το hashtag "σας την έφερα", υπονοώντας πως το "είναι επίσημο" πήγαινε στο ότι ήρθε το νέο έτος.

Η ηθοποιός στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Olivier Martinez, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Eric Benét και τον David Justice. Έχει επίσης αποκτήσει μία κόρη εκτός γάμου με τον Gabriel Aubry. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είναι μαζί από το 2020 και κοντινή πηγή από το περιβάλλον της Berry έχει πει πως ο Hunt είχε γνωρίσει αρκετά νωρίς τα παιδιά της.