Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Kim Kardashian θα τη χαστούκιζα» [video]

11.11.2021
Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Kim Kardashian θα τη χαστούκιζα» [video]
Η ελληνίδα γυμνάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, μίλησε έντονα για τα «λάθος πρότυπα ομορφιάς που έχουν δημιουργήσει τα social media και έχουν καταστρέψει κόσμο».

Μητέρα τεσσάρων κοριτσιών, σύζυγος, επιτυχημένη επαγγελματίας και πάντα χαμογελαστή και πρόσχαρη. Η Ελένη Πετρουλάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ελένη" και άνοιξε την καρδιά της για πολλά θέματα.

«Η άσκηση δεν είναι για να έχουμε το τέλειο σώμα, είναι θεραπεία», υποστηρίζει η Ελένη Πετρουλάκη στέλνοντας όλη τη θετική της ενέργεια και μοιράζεται τις εμπειρίες της:

Ελένη Πετρουλάκη: Το 10λεπτο "μαγικό" πρόγραμμα για τα πόδια που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι σου [video]

«Έρχονται πολλές έφηβες στο γραφείο μου και μου μιλούν συνήθως χωρίς την παρουσία της μητέρας τους, γιατί πάντα οι μητέρες επεμβαίνουν σε όλα, και μου λένε ότι θέλουν να αδυνατίσουν δείχνοντάς μου φωτογραφίες από διάσημες γυναίκες. Μου έρχονται με φωτογραφίες στο γραφείο μου, και μου λένε ότι θέλουν να γίνουν σαν την Κιμ Καρντάσιαν. Αν την είχα μπροστά μου, θα την χαστούκιζα», λέει χιουμοριστικά και συνεχίζει με ένταση:

«Σου μιλάω ειλικρινά. Έχει δημιουργήσει κάποια πρότυπα στα κορίτσια που για εμένα, δεν ξέρω αν συμφωνείς, είναι λάθος. Το κορμί της είναι μέσα στην πλαστική. Είναι από εγχειρήσεις. Έρχονται και μου λένε "αν βγάλω τα δύο πλευρά, θα λεπτύνει η μέση;". Είναι αρρώστια της εποχής. Είναι εμμονές των κοριτσιών και της νέας γενιάς, που πραγματικά με προβληματίζουν πάρα πολύ. Θα έπρεπε να γίνει μία κινητοποίηση και ενημέρωση στα σχολεία. Γιατί το Instagram και τα social media έχουν καταστρέψει κόσμο».

Κάποια στιγμή, η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε επίσης και για τα κορίτσια της: «Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο!Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το νέο πρόγραμμα γυμναστικής της;

«Γυμνάζομαι καθημερινά 20 λεπτά, με ένα νέο πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει. Προσφέρω την δυνατότητα μέσω ενός βίντεο στην πλατφόρμα της ιστοσελιδας μου, με 20 λεπτά, 3 φορές τη βδομάδα, να γυμναστεί όποιος θέλει, ακόμα και αυτός που βαριέται ή δεν έχει χρόνο. Τις 3 πρώτες μέρες θα είναι δύσκολα, αλλά μετά το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί, δεν περιγράφεται», πρότεινε η Ελένη Πετρουλάκη και μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Το υγιεινό σνακ που προτιμά η Ελένη Πετρουλάκη

Ιδού και όλη η συζήτηση μεταξύ της Ελένης και της... Ελένης: