Η Paris Hilton παντρεύτηκε - Η πρώτη φωτογραφία της ως νύφη

12.11.2021
Η Paris Hilton παντρεύτηκε - Η πρώτη φωτογραφία της ως νύφη
Με τριήμερους εορτασμούς και απόλυτη τηλεοπτική κάλυψη θα γιορτάσει το γεγονός η χρυσή κληρονόμος της γνωστής οικογένειας.

Η Paris Hilton και ο αγαπημένος της, Carter Reum, παντρεύτηκαν χθες 11/11/2021 σε μία υπέρλαμπρη τελετή που έλαβε χώρα στην έπαυλη του παππού της Barron Hilton στο Bel Air.

Η 40χρονη κληρονόμος μοιράστηκε ήδη την πρώτη φωτογραφία της ως νύφη με ένα κομμάτι, μόνο, του εντυπωσιακού Oscar de la Renta νυφικού της να φαίνεται.

"Το για πάντα μου ξενικά σήμερα ... ✨💍 11/11 💝#JustMarried #ForeverHiltonReum," γράφει η Paris στη λεζάντα πλάι στην απίθανη φωτογραφία και ιδού:

Ο αρραβώνας και οι εξωσωματικές

Η Paris και ο Carter αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η σχέση τους είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβρη του 2019 όμως η γνωριμία τους μετρά πάνω από μία δεκαετία.

Ύστερα από αρκετές σχέσεις, αρραβώνες και δημόσιους χωρισμούς, η Paris φαίνεται ότι βρήκε στο πρόωπο του 40χρονου συγγραφέα και επιχειρηματία το πρόσωπο με το οποίο θέλει να κάνει οικογένεια. Κατόπιν συμβουλής της Kim Kardashian, μάλιστα, οι δυο τους έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης με στόχο να κάνουν δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι -για αρχή.

«Πρώτα θέλουμε να κάνουμε δίδυμα και μετά ίσως τρία ή τέσσερα παιδιά. Κάνουμε εξωσωματική ώστε να διαλέξω δίδυμα αν θέλω», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη τον Ιανουάριο ενώ συνέχισε δίνοντας μια ιδέα για τον έρωτά της με τον Carter:

«Με τον Carter μιλάμε γι' αυτό όλη την ώρα, σχεδιάζουμε τα ονόματα των μωρών μας και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που προχωράω στο επόμενο κεφάλαιο και έχω επιτέλους αληθινή ζωή, πιστεύω πως η οικογένεια και τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής. Δεν είχα την ευκαιρία να το ζήσω επειδή δεν ένιωθα ότι κάποιος άξιζε αγάπη από μένα. Τώρα επιτέλους βρήκα αυτό το άτομο οπότε ανυπομονώ για το επόμενο βήμα».

Το νέο reality της Paris

Μια πρώτη γεύση από τον γάμο θα δώσει μέσα από τα social media η Paris όμως έχει δηλώσει ότι θα μοιραστεί την κάθε λεπτομέρεια μέσω του νέου τηλεοπτικού project της με τίτλο «Paris in Love» μέσα από το οποίο θα γιορτάζει τον έρωτα με τον σύζυγό της.

Εν αναμονή λοιπόν...