«Σασμός»: Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει στο πλευρό του Αστέρη με όποιο κόστος - Η Βασιλική μαθαίνει το μυστικό [video]

08.11.2021
«Σασμός»: Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει στο πλευρό του Αστέρη με όποιο κόστος - Η Βασιλική μαθαίνει το μυστικό [video]
Ο μοιραίος έρωτας ανάμεσα στα δυο παιδιά της βεντέτας ξαναφουντώνει, όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά.

Το ατύχημα που είχε ο Αστέρης και παρολίγο να του στοιχήσει το χέρι έκανε την Αργυρώ να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνον. Πήρε την απόφαση, λοιπόν, να σταματήσει να το "παλεύει" και του ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά χώρια.

Την ίδια απόφαση ανακοίνωσε και στη μητέρα της, η οποία μάταια προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, προσπαθώντας να την τρομάξει. Η Μαρίνα φοβάται ότι όταν μαθευτεί κάτι τέτοιο η παλιά βεντέτα θα ξαναζωντανέψει και μπορεί η ίδια η Αργυρώ να μην κινδυνεύει, καθότι γυναίκα, όμως τι θα γίνει με τον αδελφό της τον Πέτρο;

Η Αργυρώ δεν αντέχει τους εκβιασμούς και της το λέει όμως δεν την πείθει! Ιδού και δύο μικρές γεύσεις από τα συγκεκριμένα κομμάτια (sneak preview)

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (8/11/2021) στη δημοφιλή σειρά του Alpha ενώ η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή σχέση και περιμένουμε με αγωνία να δούμε πώς θα αντιδράσει.

Στα υπόλοιπα μέτωπα έχουμε τον Πέτρο να προβληματίζεται από τη στάση που κρατάει η Σεμίνα, ενώ τη Βασιλική να δέχεται στο σπίτι της μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κώστας παίρνει εντολή από τον Διονύση να κάνει μία παράδοση αρχαίων χωρίς να ξέρει ότι η αστυνομία έχει πληροφορίες και είναι σ’ ετοιμότητα για να εξαρθρώσει τη σπείρα. Ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για το παρελθόν και την ταυτότητα της μητέρας του…

Ιδού και το trailer του σημερινού επεισοδίου: