Kanye West: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η πρώην του, Kim Kardashian, βγαίνει με τον Pete Davidson

08.11.2021
Kanye West: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η πρώην του, Kim Kardashian, βγαίνει με τον Pete Davidson
Αν αναρωτιέσαι πώς ο Kanye West έχει πάρει την είδηση ότι η Kim Kardashian και ο Pete Davidson μπορεί να είναι ζευγάρι, η απάντηση φαίνεται να είναι «...όχι και το καλύτερό του».

Όπως κάνει πολύς κόσμος που δεν μπορεί να σκεφτεί καν ότι ένας πρώην θα προχωρήσει τη ζωή του, έτσι και ο Kanye έκανε unfollow την Kim στο Instagram (αυτή είναι η δεύτερη φορά που το κάνει μέσα σε δύο μήνες, σύμφωνα με το Page Six).

Μια δεύτερη ευκαιρία

Αυτό το τελευταίο instagram unfollow έρχεται εν μέσω συνεχιζόμενων πληροφοριών ότι η Κim και ο Pete περνάνε καλά (εντοπίστηκαν για πρώτη φορά πιασμένοι χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής εκδρομής στο Knott's Berry Farm και έκτοτε βλέπονται όλο και περισσότερο, μεταξύ άλλων ραντεβού στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα). Πηγή κοντά στον ράπερ είπε στο Us Weekly ότι ο Kanye «δεν είναι χαρούμενος» για την εκκολαπτόμενη σχέση και ότι «προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξος και να συνεχίσει τη ζωή του», αλλά «πονάει».

Ο Kanye κατέστησε πρόσφατα σαφές κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Drink Champs, ότι θέλει να τακτοποιήσει τα πράγματα με την Kim, αναφερόμενος και στα αστεία που έκανε για τη σχέση τους στον μονόλογό της όταν παρουσίασε το Saturday Night Live τον Οκτώβριο.

«Το SNL έβαλε τη γυναίκα μου να λέει "τον χώρισα" στην τηλεόραση επειδή ήθελαν απλώς να βγάλουν κάτι κακό. Εγώ όμως δεν έχω δει καν ποτέ τα χαρτιά», είπε (μέσω του Newsweek). «Δεν έχουμε χωρίσει καν... Αυτό δεν είναι αστείο για μένα. Τα παιδιά μου θέλουν οι γονείς τους να μείνουν μαζί. Θέλω να είμαστε μαζί».

Kim Kardashian: Θα είναι ο Pete Davidson ο επόμενος έρωτας μετά τον Kanye West ;

Τι συμβαίνει τελικά;

Ωστόσο, η Kim φέρεται να κρατά προς το παρόν χαλαρά τα πράγματα με τον Pete. Ενώ μια πηγή επιβεβαίωσε πρόσφατα στο Page Six ότι η Κim «ενδιαφέρεται» για τον Pete και «τον συμπαθεί», μια άλλη πηγή είπε στο Us Weekly ότι οι φίλοι της την έχουν προειδοποιήσει να μην βιαστεί, θεωρώντας ότι ο Pete είναι «καρδιοκατακτητής» και ότι απλά η Kim θα είναι ακόμα μια προσθήκη στη λίστα του. Παρόλο όμως που ανησυχούν μήπως πληγωθεί, οι φίλοι και η οικογένεια της Kim φαίνεται σε γενικές γραμμές να είναι υπερ του ειδυλλίου.

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε η Κim ήταν να πάρει τις συμβουλές της οικογένειας και των φίλων της και όλοι την ενθάρρυναν να προχωρήσει», είπε η πηγή. «Είναι πολύ προφανές εδώ και λίγο καιρό ότι της έλειπε η διασκέδαση και το γέλιο στη ζωή της και φυσικά ο Pete της το προσφέρει σε αφθονία».