Κατερίνα Στικούδη: Το όνομα του γιου της και σε ποιον μοιάζει - Η πρώτη συνέντευξη μετά την έξοδο από το μαιευτήριο [video]

21.10.2021
Κατερίνα Στικούδη: Το όνομα του γιου της και σε ποιον μοιάζει - Η πρώτη συνέντευξη μετά την έξοδο από το μαιευτήριο [video]
Πανευτυχής με τους άντρες της ζωής της, πια, η ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, την Κυριακή 17/10/2021 και σήμερα βρίσκεται ήδη στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγο της, Βαγγέλη Σερίφη.

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, η Κατερίνα απάντησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν και μίλησε με ένα τεράστιο χαμόγελο για όλα.

Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός και αρκετά δύσκολος -είχε μιλήσει και ο γυναικολόγος της γι' αυτό, νωρίτερα- αλλά όλα πήγαν καλά και το μωράκι γεννήθηκε γερό και δυνατό.

Ο σύζυγός της ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία και η ευτυχία του, πραγματικά δεν κρύβεται. Το μωρό, που σύμφωνα με τη μητέρα του είναι "Σερίφης, φτυστός" θα πάρει το όνομα Βύρωνας.

Κατερίνα Στικούδη: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της μέσα στο μαιευτήριο [video]

"Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα και το όνομα του πεθερού μου, οπότε είμαι πολύ τυχερή", είπε η Κατερίνα, ενώ αποκάλυψε ότι αυτό το Σάββατο θα πάρει "άδεια' από το J2US και το επόμενο (30/10/2021) θα τη βρει στις... επάλξεις!

Ιδού η συνέντευξη όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα. Η παρουσιάστριά της, Κατερίνα Καινούργιου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη, όπως κάθε φορά που καταπιάνεται με ένα θέμα σχετικό με μωρά και μητρότητα.