Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική

20.10.2021
Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική
Μία ακόμη δοκιμασία για τον αγαπημένο παρουσιαστή.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου. Η εκπομπή Super Κατερίνα στην οποία επρόκειτο να τον δούμε από την έναρξη της σεζόν, αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής βρίσκεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό» σημείωσε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης.

«Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις τεσσερισήμισι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν».

Δείτε το βίντεο: