9 celebrities αποδεικνύουν ότι ο πραγματικός έρωτας δεν έχει όριο ηλικίας

20.10.2021
9 celebrities αποδεικνύουν ότι ο πραγματικός έρωτας δεν έχει όριο ηλικίας
Οι κοινωνικές πιέσεις του παρελθόντος που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι πρέπει να «αποκατασταθούμε» μέχρι κάποια ηλικία, έχουν μειωθεί αισθητά, όμως δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη. Ωστόσο, όπως πολύ σωστά λέγεται, τα καλά πράγματα αργούν να έρθουν ενώ έρχονται σε εκείνους που περιμένουν και η αγάπη δεν αποτελεί εξαίρεση. Η συνάντηση με το σωστό άτομο μπορεί να συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις και η εύρεση του «ενός και μοναδικού» δεν χρειάζεται βιασύνη. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε την αγάπη σε οποιαδήποτε ηλικία. Αυτοί οι celebrities αποδεικνύουν ότι η αγάπη δεν έχει όριο ηλικίας και δεν είναι ποτέ αργά για να αγαπήσει κανείς.

Μadonna

Η Madonna ξεκίνησε να βγαίνει με τον χορευτή Ahlamalik Williams το 2018, σε ηλικία 60 ετών. Εκείνος τότε ήταν 24.

Jennifer Lopez και Ben Affleck

Το ζευγάρι έβγαινε δημοσίως στις αρχές της δεκαετίας του '00, αλλά τα πράγματα στράβωσαν το 2004. Πάνω από 15 χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έχει αναζωπυρώσει τον έρωτά του. H Lopez είναι 52 ετών και ο Affleck 49.

Eva Longoria

Η ηθοποιός του Desperate Housewives αρραβωνιάστηκε τον Μεξικανό επιχειρηματία José Antonio «Pepe» Bastón Patiño το 2015. Ήταν 40 ετών.

Kris Jenner

H διάσημη μαμά celebrities, άρχισε να βγαίνει με τον Corey Gamble το 2014 σε ηλικία 59 ετών.

Cynthia Nixon

Η ηθοποιός του Sex and the City αρραβωνιάστηκε με την ακτιβίστρια Christine Marinoni το 2009. Γνωρίστηκαν όταν η Cynthia ήταν 38 ετών.

Geri Halliwell

Το πρώην κορίτσι των Spice Girl άρχισε να βγαίνει με τον Christian Horner το 2014, σε ηλικία 41 ετών.

Josh Brolin

Ο ηθοποιός της Marvel άρχισε να βγαίνει με τη σύζυγό του σε ηλικία 45 ετών. Σήμερα έχουν δύο παιδιά μαζί.

Paul McCartney

Ο τραγουδιστής και πρώην μέλος των Beatles παντρεύτηκε τη Nancy Shevell το 2011 σε ηλικία 69 ετών. Γνωρίστηκαν το 2007 όταν ο Paul ήταν 65 ετών.