Η κόρη της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα της μητέρας της

19.10.2021
Η κόρη της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα της μητέρας της
Μια ιδιαίτερη επιλογή με οικολογική συνείδηση

Η Angelina Jolie παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals μαζί με τα πέντε παιδιά της, Zahara, Maddox, Shiloh, Vivienne και Knox. Αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν πως η κόρη της ηθοποιού, Zahara, φόρεσε το λαμπερό φόρεμα που η μητέρα της είχε φορέσει την τελετή των Όσκαρ το 2014, από τον οίκο Elie Saab Couture.

Angelina Jolie: Εμφανίστηκε και πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγο της, Jonny Lee Miller και οι φήμες πήραν φωτιά

Η Angelina είπε στο Entertainment Tonight ότι εκείνη και η οικογένειά της εμφανίστηκαν με vintage και ανακυκλωμένα σύνολα για την πρεμιέρα, λέγοντας "Τα παιδιά μου φορούν vintage και το παλιό μου φόρεμα για τα Όσκαρ. Ανακυκλώσαμε παλιά μου πράγματα".

Leonardo DiCaprio: Ποια σκηνή της καριέρας του ξεχωρίζει περισσότερο από όλες;

Αστειεύτηκε επίσης λέγοντας ότι στα παιδιά της δεν άρεσε η χρυσή στολή spandex που φοράει στην ταινία, λέγοντας "Θα θέλατε να δείτε τη μητέρα σας να φοράει αυτό; Δεν ξέρω, δεν έχουν δει την ταινία, αλλά η μαμά σας μπαίνει μέσα με χρυσή στολή spandex και χρυσά μαλλιά και λένε 'Τι κάνεις για δουλειά; Τι είσαι; Φόρεσε πάλι τη ρόμπα σου'".

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε πει ότι νιώθει δέος με τη Zahara γιατί είναι μια "εκπληκτική Αφρικανή γυναίκα”, λέγοντας πως "η κόρη μου είναι από την Αιθιοπία κι έχω μάθει τόσα πολλά από εκείνη. Είναι η οικογένειά μου αλλά είναι μια εκπληκτική Αφρικανή γυναίκα και η σύνδεσή της με την χώρα της, την ήπειρό της είναι δική της και είναι κάτι με το οποίο μπορώ απλά να σταθώ πίσω και να νιώσω δέος”.

Η Angelina υιοθέτησε τη Zahara το 2005. Η ίδια είχε δηλώσει: "Όλα τα υιοθετημένα παιδιά έρχονται με ένα όμορφο μυστήριο ενός κόσμου που συναντάει τον δικό σου. Όταν είναι από διαφορετική φυλή και άλλη γη, αυτό το μυστήριο, αυτό το δώρο, είναι τόσο γεμάτο. Δεν πρέπει να χάσουν ποτέ επαφή με το μέρος από το οποίο ήρθαν. Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Τις τιμάω. Και μαθαίνω από αυτό. Είναι το πιο απίθανο ταξίδι για να μοιραστείς”.