Μαρία Βοσκοπούλου: Το συγκινητικό story για τον πατέρα της τρεις μέρες μετά την οργισμένη ανάρτηση της μητέρας της

19.10.2021
Μαρία Βοσκοπούλου: Το συγκινητικό story για τον πατέρα της τρεις μέρες μετά την οργισμένη ανάρτηση της μητέρας της
Τρεις μήνες πέρασαν από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ήταν 19 Ιουλίου 2021 όταν ο "Πρίγκιπας" του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή γεμίζοντας θλίψη συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και τους αμέτρητους θαυμαστές του, για τους οποίους, φυσικά, παραμένει αθάνατος.

Τόλης Βοσκόπουλος - Γιάννης Πάριος: Μοναδικές εικόνες από μια θρυλική συνάντηση πριν από 28 χρόνια [photos]

Σήμερα, συμπληρώνονται τρεις μήνες από τη στιγμή εκείνη και η μοναχοκόρη του, Μαρία, μοιράστηκε μία φωτογραφία τους μέσω stories του Instagram. Στο γλυκύτατο ενσταντανέ βλέπουμε πατέρα και κόρη να κοιτάζονται με ένα βλέμα όλο λατρεία, ένα βλέμα που έχουμε δει πολλές φορές καθώς ο Τόλης λάτρευε τη Μαρία και αντίστροφα!

Οι φήμες και η αντίδραση της Άντζελας Γκερέκου

Πριν από τρεις μέρες, μία ανάρτηση της χήρας του Τόλη έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Θέλοντας να διαψεύσει, στην ουσία, δημοσιεύματα που της απέδιδαν νέο έρωτα, η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε μία φωτογραφία της με τον Τόλη και στη λεζάντα επιτέθηκε σε αυτούς που δεν υπολογίζουν τίποτα για λίγα περισσότερα "κλικς"

Μαρία Βοσκοπούλου: Πόζαρε με φόρεμα που φορούσε η Γκερέκου ως έφηβη και συγκίνησε τη μητέρα της!

«Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδη βλεπω οτι το θεμα παιρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κανω. Το μονο που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι οποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα επρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδι μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μολις πριν 3 μήνες! Τι να πω; "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..." Κριμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα... Λυπαμαι!», γράφει η Άντζελα και ιδού: