Κατερίνα Στικούδη: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της μέσα στο μαιευτήριο [video]

19.10.2021
Κατερίνα Στικούδη: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της μέσα στο μαιευτήριο [video]
Το πρώτο τους story ως γονείς μοιράστηκαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης.

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την περασμένη Κυριακή. Ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία της και την οικογένειά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Η σχέση του ζεύγους μετρά 12 χρόνια ενώ ο γάμος τους τρεις.

Η κρυφή εγκυμοσύνη

Η είδηση ότι ήταν έγκυος κυκλοφόρησε σχετικά νωρίς, όμως η ίδια άργησε πάρα πολύ να επιβεβαιώσει την είδηση. Θέλησε να κρατήσει για την ίδια και τους πολύ δικούς της ανθρώπους τα νεά αυτά όσο περισσότερο καιρό μπορούσε. Μέχρι το σημείο που μπορούσε, δηλαδή, γιατί από κάποια στιγμή και μετά και να ήθελε δεν μπορούσε να το κρύψει.

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της

Το Just the 2 Of Us

Σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη ούσα η Κατερίνα είπε το Ναι στην πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να αναλάβει το Green Room στο μουσικό σόου που παρουσιάζει -και οργανώνει, γενικότερα- ο ίδιος. Η εμφάνισή της εντυπωσίασε, όμως σταμάτησε νωρίς καθώς ο γιος της ήταν... στον δρόμο.

Τη θέση της ανέλαβε προσωρινά η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει στο πόστο της σε χρόνο μηδέν! Αναμένουμε, λοιπόν.

Η γέννηση του γιου της

Ο νεαρός έφτασε την περασμένη Κυριακή (17/10/2021) ζυγίζοντας 3.350 κιλά και με ύψος 54 εκ.

«Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε, όμως, έναν σχετικά δύσκολο τοκετό», αποκάλυψε ο γιατρός της νεάς μανούλας κ. Φρουδαράκης τονίζοντας ότι σε όλη τη διαδικασία η Κατερίνα ήταν συγκεντρωμένη, αποφασισμένη και συνεργάσιμη, ενώ είχε τον σύζυγό της δίπλα της κάθε στιγμή!

Κατερίνα Στικούδη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της που μοιράστηκε έχει μεγάλη πλάκα

Το πρώτο κοινό story ως γονείς

Η χαρά του ζεύγους δε μπορεί να κρυφτεί. Το πρώτο κοινό story με τον σύζυγό της μοιράστηκε η Κατερίνα όπου τη βλέπουμε μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου να του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Να τους ζήσει!