Blake Lively: Το επικό τρολάρισμα στον σύζυγο της, Ryan Reynolds, για την απόφαση του να κάνει διάλειμμα από τις ταινίες

19.10.2021
Blake Lively: Το επικό τρολάρισμα στον σύζυγο της, Ryan Reynolds, για την απόφαση του να κάνει διάλειμμα από τις ταινίες
Ο Ryan Reynolds κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική. Αυτό δεν είναι μια φήμη καθώς αυτή η είδηση έρχεται απευθείας από τον ίδιο τον ηθοποιό.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο ηθοποιός επέλεξε το Instagram για να κάνει αυτή την ανακοίνωση, μαζί με φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του, Spirited. Μάλιστα στη λεζάντα, έγραψε:

Blake Lively – Ryan Reynolds: Έτσι γιόρτασαν την 10η επέτειο του πρώτου τους ραντεβού

«Κόλλησα με το Spirited. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν έτοιμος να πω ναι σε μια ταινία που θα ήταν τέτοια πρόκληση ακόμη και πριν από τρία χρόνια.

Τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας στην άμμο με τον Will Ferrell πραγματοποιήθηκαν πολλά όνειρα. Και αυτή είναι η δεύτερη ταινία μου με την υπέροχη @octaviaspencer…

Τέλεια στιγμή για λίγη άδεια από την παραγωγή ταινιών. Θα μου λείψει κάθε δευτερόλεπτο που δουλεύω με αυτήν την προκλητικά προικισμένη ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών.

Αυτές τις μέρες, η καλοσύνη μετράει όσο το ταλέντο. Ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα με ανθρώπους που είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο».

Η συμπρωταγωνίστρια του, Octavia Spencer σχολίασε γλυκά: «Είσαι καταπληκτικός ηθοποιός/τραγουδιστής και παραγωγός. Ήταν τέλεια η συνεργασία μαζί σου, με τον Will και αυτό το εξαιρετικό καστ και συνεργείο! Απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο σου».

Το σχόλιο της Octavia συνοδεύτηκε από μια σειρά σχολίων υποστήριξης και επαίνων από τους περισσότερους διάσημους φίλους του Ryan, όπως τον Hugh Jackman και την Ava DuVernay, αλλά δεν ήταν κάθε σχόλιο τόσο συναισθηματικό και γλυκό όσο η ίδια η ανάρτηση του ηθοποιού.

Blake Lively: Μιλάει για το τρομακτικό περιστατικό με τους paparazzi και τις κόρες της

Όμως η σύζυγός του Blake Lively, απάντησε στην ανάρτηση τρολάροντάς τον με επιδεξιότητα (γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρει να τρολάρει).

«Ο Μichael Caine το έκανε πρώτος», έγραψε η Blake, αναφερόμενη σε μια δήλωση του 88χρονου ηθοποιού που έγινε viral αυτό το Σαββατοκύριακο και φαινόταν να υπονοούσε ότι είχε αποσυρθεί από την υποκριτική (διευκρίνισε, όμως, στο Twitter το Σάββατο ότι, στην πραγματικότητα, δεν έχει συνταξιοδοτηθεί).

Φανταζόμαστε ότι ως άνθρωπος με χιούμορ, ο Ryan, θα γέλασε πολύ με την ανάρτηση της συζύγου του.

Νικολέτα Μακρή