Megan Fox - Brian Austin Green: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τους

18.10.2021
Megan Fox - Brian Austin Green: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τους
Το ζευγάρι ήταν μαζί για σχεδόν 10 χρόνια

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green έδωσαν επίσημα τέλος στον γάμο τους, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και απέκτησε τρία παιδιά μαζί. Η Fox υπέβαλε αίτηση για χωρισμό τον Νοέμβριο του 2020, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές. Ζήτησε να συμμετάσχει στη νομική και φυσική επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο Green είχε μιλήσει για το τέλος της σχέσης τους τον Μάιο του 2020, λέγοντας ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει από το τέλος του 2019. "Δεν κάναμε κάτι ο ένας στον άλλον", είχε πει. "Ήμουν πάντα ειλικρινής μαζί της και πάντα ήταν ειλικρινής μαζί μου...Και ξέρω ότι θα με αγαπάει πάντα και ξέρω ως οικογένεια, αυτό που έχουμε χτίσει είναι πραγματικά υπέροχο και πραγματικά ξεχωριστό. Είμαστε πάντα φίλοι μεταξύ μας και είμαστε ένα ενιαίο μέτωπο με τα παιδιά".

Από τότε, φαίνεται ότι και οι δύο σταρ έχουν προχωρήσει σε άλλες ευτυχισμένες σχέσεις. Ο Green βγαίνει με τη Sharna Burgess, ενώ η Fox έχει μια πολύ δημόσια και παθιασμένη σχέση με τον ράπερ Machine Gun Kelly. "Σχεδιάζουν να είναι μαζί για πάντα", είπε μια πηγή. "Θέλουν να γίνει το διαζύγιο πρώτα για να προχωρήσουν".