Renée Zellweger: Αγνώριστη για τον νέο ρόλο της

18.10.2021
Renée Zellweger: Αγνώριστη για τον νέο ρόλο της
Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη δολοφόνο Pam Hupp

Αφού κέρδισε το Όσκαρ για την ερμηνεία της Judy Garland, η Renée Zellweger έγινε πραγματικά αγνώριστη για το νέο της ρόλο, τη δολοφόνο Pam Hupp. Η 52χρονη ηθοποιός εθεάθη με ειδικά διαμορφωμένα προσθετικά προσώπου και ρούχα στη Νέα Ορλεάνη, όπου γυρίζει την τηλεοπτική εκπομπή του NBC The Thing About Pam.

Angelina Jolie: Εμφανίστηκε και πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγο της, Jonny Lee Miller και οι φήμες πήραν φωτιά

Η Pam Hupp εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τον φόνο του Louis Gumpenberger το 2016. Σύμφωνα με το NBC News, απέφυγε τη θανατική ποινή χωρίς να παραδεχτεί την ενοχή της στο φόνο. Πριν από τρεις μήνες, η Hupp κατηγορήθηκε επίσης για φόνο πρώτου βαθμού στην υπόθεση της Betsy Faria, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου το 2011. Η Hupp αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία. Η Betsy, η οποία είχε καρκίνο, άλλαξε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής της τέσσερις ημέρες πριν την επίθεση, έδωσε το συμβόλαιο ύψους 150.000 δολαρίων στην Hupp αντί στον σύζυγό της. Ο εισαγγελέας της κομητείας Lincoln, πιστεύει ότι η Betsy "δολοφονήθηκε για τα ασφάλιστρα".

Ryan Gosling - Eva Mendes: Ο γλυκός τρόπος με τον οποίο διασκέδαζαν τις κόρες τους τις ημέρες του lockdown

Η Zellweger εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει και τη θέση της εκτελεστικής παραγωγού του The Thing About Pam, το οποίο βασίζεται στο podcast της Dateline. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, η Zellweger εξήγησε γιατί ήταν τόσο ελκυστική η υπόθεση της Betsy Faria. "Ξεπερνάει την ιδιαιτερότητα της ιστορίας ή το θράσος της συμπεριφοράς όλων των εμπλεκομένων", είπε.