Olivia Wilde: Ποζάρει γυμνή και δίνει το μήνυμα «Εχω αποκτήσει δύο μωρά και αγαπώ το σώμα μου περισσότερο από ποτέ»

18.10.2021
Olivia Wilde: Ποζάρει γυμνή και δίνει το μήνυμα «Εχω αποκτήσει δύο μωρά και αγαπώ το σώμα μου περισσότερο από ποτέ»
Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρόσφατα για να μεταδώσει στον κόσμο ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, συμμετέχοντας σε μια καμπάνια με τίτλο «Sustainability is sexy» («η βιωσιμότητα είναι σέξι») για τη σειρά περιποίησης δέρματος True Botanicals, ενός brand του οποίου είναι η κύρια ακτιβίστρια.

Η Olivia Wilde είναι υπερήφανη για το σώμα της ως μητέρα δύο παιδιών, του γιου της Otis, ο οποίος γεννήθηκε το 2014 και της κόρης της Daisy που ήρθε στον κόσμο το 2016.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αρραβωνιάστηκαν - Η ρομαντική πρόταση γάμου και το τεράστιο μονόπετρο

«Είμαι κάποια που έχει αποκτήσει δύο μωρά, είμαι στη δεκαετία των 30 προς 40 και αγαπώ το σώμα μου τώρα περισσότερο από ποτέ», εξηγεί η 37χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης του Booksmart, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην αγγλική Vogue.

«Απολαμβάνω την ευκαιρία να φροντίζω τον εαυτό μου», συνέχισε, εξηγώντας γιατί εστιάζει στην καθαρή ομορφιά. «Αυτό είναι το τελετουργικό ομορφιάς μου: Να φροντίζω τον εαυτό μου και να χαίρομαι το σώμα μου σε αυτό το στάδιο της ζωής μου».

Κάν’ το όπως η Olivia Wilde! Το μυστικό για άψογα ανορθωμένο βλέμμα θα σου πάρει μόλις 10 δευτερόλεπτα

Η Wilde ελπίζει ότι οι αρετουσάριστες φωτογραφίες από την καμπάνια, θα βοηθήσουν να καταρρεύσουν τα ταμπού που περιβάλλουν το σώμα των γυναικών. «Θέλουμε να τιμήσουμε την ιδέα να αγαπάμε το σώμα μας και να νιώθουμε αυτοπεποίθηση γιατί νιώθουμε όμορφα και οι τελετουργίες που κάνουμε για τον εαυτό μας είναι ευκαιρίες για να τιμήσουμε τον εαυτό μας», είπε.

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Οlivia σηκώνει τα χέρια πάνω από το κεφάλι της και εκθέτει σε μια ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram, το στήθος της και τις γυμνές θηλές της. Σε μια άλλη εικόνα που τραβήχτηκε από πίσω, φοράει ένα διαφανές λευκό εσώρουχο με λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο. Μια τρίτη εικόνα αποκαλύπτει τις θηλές της που φαίνονται μέσα από ένα διάφανο λευκό μπλουζάκι ενώ μια τέταρτη λήψη την δείχνει εντελώς γυμνή από πίσω, μέσα στο μπάνιο της. «Νιώσε τον εαυτό σου», έχει γράψει στη λεζάντα κάτω από την γκαλερί. Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Guy Aroch.

Olivia Wilde: Σε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή λίγους μήνες μετά το χωρισμό της!

«Αν μας δοθούν ευκαιρίες να τιμήσουμε το σώμα μας, αυτό έχει μια επίδραση», είπε. «Έχει επίδραση στο πώς αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον και πώς συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας».

Η Wilde συνέχισε να εξηγεί πώς άλλαξε η σχέση της με το στήθος της αφού έγινε μαμά. «Είμαι κάποια που θήλασα δύο παιδιά και είναι αστείο γιατί ειλικρινά, όταν θηλάζετε, έχετε μια διαφορετική σχέση με το στήθος σας και τον υπόλοιπο κόσμο», συνέχισε.