Τόνια Σωτηροπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο της - «Δεν είχα ποτέ κάποια εμμονή με τις έννοιες γάμος - οικογένεια»

18.10.2021
Τόνια Σωτηροπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο της - «Δεν είχα ποτέ κάποια εμμονή με τις έννοιες γάμος - οικογένεια»
Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» εμφανίστηκε η νιόπαντρη ηθοποιός και μίλησε για όλα.

Μία εβομάδα μετά τον μυστικό γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό, μεταξύ άλλων, και για αυτό, εκφράζοντας την έκπληξή της για το πόσο πολύ απήχηση είχε στον κόσμο, ενώ απέκλεισε το να κάνουν και θρησκευτικό γάμο. «Όχι, δεν θα κάνουμε. Το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε».

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους όπως το έφτιαξαν οι ίδιοι

Ένα μεγάλο πάρτι

«Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος και οικογένεια. Δεν είναι αυτό καθορίζει ούτε εμένα ούτε τον Κωστή. Έτσι όμως όπως έγινε ήταν σαν ένα γενέθλιο πάρτι πολύ συγκινητικό. Μας έχουν δώσει πολύ σημασία και έχουν στείλει πολλά συγκινητικά μηνύματα», είπε κάποι στιγμή η ηθοποιός υπογραμμίζοντας ότι αυτό συμβαίνει, προφανώς λόγω της σημασίας που έχει η οικογένεια στην Ελλάδα. «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ανάγκη από καλά νέα» ανέφερε κάποια στιγμή.

Το "μυστικό" της υπόθεσης

'Ενα πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό ήταν ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια, μέχρι που δεν ήταν πια! «Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε να μην μαθευτεί. Από την΄αλλη καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Θα ήταν χαζό να πω ότι μας ενοχλούσαν. Ήταν κάπως αστείο αυτό που έγινε. Δεν το κρύψαμε, δώσαμε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που θέλαμε», τόνισε η ηθοποιός ενώ επανέλαβε ότι δεν είχε κανένα άγχος για το νυφικό (ούτε και για κάτι άλλο, δηλαδή) και απλά δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι. «Πήγα στον έναν κουμπάρο μας, τον Γιάννη, τον έναν από τους δύο MIRO και του είπα με ξέρεις καλά, κάνε ότι θέλεις».

Κωστής Μαραβέγιας: Απίστευτα λόγια αγάπης για την Τόνια Σωτηροπούλου στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο τους

Τα όμορφα λόγια του Κωστή

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε και την απίθανη ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια μετά τον γάμο και την απίθανη αφιέρωση που έκανε στη σύζυγό του, πια, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που δίνει στις φίλες της σχετικά με τον έρωτα.

«Αυτό που λέω στις φίλες μου είναι να βρεις κάποιον που να μπορείς να βρίσκεστε στη μέση, που να μπορεί να εκφράζεται να σε αγαπάει βαθιά και να σε υπερασπίζεται», είπε η Τόνια ενώ αποκάλυψε ότι από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν με τον Κωστή Μαραβέγια ένιωσε ότι αυτό θα ήταν κάτι διαφορετικό.

Το κεφάλαιο «James Bond»

Η συζήτηση στράφηκε και στα επαγγελματικά και στάθηκε και στη συμμετοχή της στην ταινία Skyfall, για την οποία έχει ακούσει «πολλά» και όχι απαραίτητα καλά!

«Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα η συμμετοχή στον James Bond, έχω ακούσει αρνητικά σχόλια επειδή ήταν η μικρή συμμετοχή. Όπως εγώ σέβομαι τον συνομιλητή μου εγώ, θα έπρεπε να εκείνος να με ρωτήσει και άλλα πράγματα. Είναι εκπληκτική εμπειρία, από τα γυρίσματα, μέχρι και την πρεμιέρα. Μου αρέσει πάρα πολύ. Μικρό μεγάλο δεν έχει σημασία πώς το βλέπει ο καθένας. Σημασία έχει ότι ένα παιδί στα 25 έκανε μια οντισιόν και συμμετείχα στον James Bond», είπε η Τονια και αποχαιρέτησε.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα!

Όταν ο Daniel Craig μίλησε για την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά... έκανε λάθος [video]