Απόστολος Γκλέτσος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

29.09.2021
Απόστολος Γκλέτσος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του
Οι δυο τους παρακολούθησαν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη απαθανατίστηκαν μαζί στο Ηρώδειο πριν από δυο μέρες και κάπως έτσι, η σχέση τους έγινε επίσημη.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, όμως παρότι κινούνται κανονικά ως ζευγάρι, αποφεύγουν τα δημοφιλή στέκια και τις κοινωνικές εκδηλώσεις εξ ου και ο φακός δεν τους είχε "τσακώσει" πουθενά ως τώρα.

Την παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαΐα με τίτλο "Θέλει αρετή και τόλμη του τραγούδι" στο Ηρώδειο πήγαν να παρακολουθήσουν και ιδού το κλικ που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφερθεί ανοιχτά στην προσωπική του ζωή πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». «Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα», είχε πει τότε, χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Ιζαμπέλα Αρβανίτη;

Γνωστή στον επιχειρηματικό κόσμο, η Ιζαμπέλα Αρβανίτη υπήρξε ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού θεραπευτηρίου "Υγεία", ενώ λέγεται ότι πλέον ασχολείται με τη ναυτιλία και τις φιλανθρωπίες. Έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκο και, φαίνεται ότι στο πρόσωπο του Απόστολου Γκλέτσου, με τον οποίο μοιράζονται ήδη την ίδια στεγη, έχει βρει ξανά τον έρωτα.