Η κόρη της Kate Moss με αντλία ινσουλίνης στην πασαρέλα

29.09.2021
Η κόρη της Kate Moss με αντλία ινσουλίνης στην πασαρέλα
Ένα σημαντικό θετικό μήνυμα έστειλε η 18ρονη Lila

Η κόρη της Kate Moss, η 18χρονη Lila Moss, έκανε την εμφάνιση της στην Εβδομάδα Μόδας. Αφού άνοιξε το show του Richard Quinn στο Λονδίνο, ένωσε τις δυνάμεις με τη μητέρα της μαζί με μια σειρά από εμβληματικά μοντέλα στο σόου Versace by Fendi στο Μιλάνο. Περπατώντας για τον οίκο Fendi στο πολυσυζητημένο show, έκανε το ντεμπούτο της με ένα ολόσωμο μαγιό, ένα περίτεχνο μπλουζάκι με με το λογότυπο του brand, αντίστοιχη τσάντα, μεταλλικά παπούτσια, πορτοφόλι, κοσμήματα, αλλά και μια αντλία χορήγησης ινσουλίνης στον αριστερό της μηρό.

Συγκλονίζει η Linda Evangelista: «Παραμορφώθηκα βάναυσα από αισθητική επέμβαση. Κουράστηκα πια να ζω έτσι»

Η Lila έχει διαβήτη τύπου 1, ο οποίος εμφανίζεται συνήθως στην εφηβεία και είναι μια αυτοάνοση ασθένεια δια βίου. "Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι ορατό από έξω, οπότε κανείς δεν θα το ήξερε μόνο βλέποντας με", είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της.

Sarah Jessica Parker: Εξήγησε τη σιωπή της για τον θάνατο του Willie Garson με μια συγκινητική ανάρτηση

Η Insulet, η εταιρεία που κατασκευάζει την αντλία της Λίλα, επιβεβαίωσε ότι αυτή είναι μια απίστευτα σημαντική στιγμή για προβολή: "Ενώ μερικοί μπορεί να εκπλαγούν βλέποντας αυτήν την τεχνολογία του σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου της μόδας, είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να δούμε περισσότερο", δήλωσε η επικεφαλής marketing της Insulet, Lei Mercado.