Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι πια ξανθιά - Οι αντιδράσεις των θαυμαστών της

27.09.2021
Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι πια ξανθιά - Οι αντιδράσεις των θαυμαστών της
Η τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας έχει προκαλέσει αναστάτωση στα social media.

«Τα νέα σας» και μια φατσούλα γράφει πλάι στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού και έβαλε τους θαυμαστές της σε... σκοτούρες.

Ξανθιά εδώ και πολλά πολλά χρόνια, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ίσως αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή. Και αν όντως έγινε -γιατί μπορεί να πρόκειται, απλά, για photoshop- τότε μιλάμε για μια τεράστια αλλαγή.

Οι αντιδράσεις των followers της ήταν θετικές στο σύνολό τους, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν την έχει τολμήσει την αλλαγή, ίσως μπει σε σοβαρή σκέψη.

Σε λίγα λεπτά, συγκεκριμένα στις 9 το βράδυ, η Δούκισσα έχει προαναγγείλει ένα live beauty tutorial στο instagram. Στα διαφημιστικά σποτάκια της είναι ξανθιά. Μένει να δούμε τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα...

Τα διαφορετικά μάτια της Δούκισσας

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στη σπάνια κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έχουν μάτια με διαφορετικό χρώμα το καθένα. Πρόκειται για μία κατάσταση που, επιστημονικά, ονομάζεται ετεροχρωμία της ίριδας και μπορεί να εντοπίζεται ως ολική ή μερική.

Η ίδια, όχι μόνο δεν το έχει κρύψει, αλλά το τονίζει κιόλας, μέσα από γκρο πλαν πόζες που μοιράζεται διαρκώς στα social media. Όπως για παράδειγμα αυτή που θα δεις στη συνέχεια..