Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: "Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, μας έθαβε τον έναν στον άλλο"

27.09.2021
Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: "Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, μας έθαβε τον έναν στον άλλο"
Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ "Η τούρτα της μαμάς", αναφερόμενη και στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τόνια Σωτηροπούλου για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η γνώμη του κάθε ανθρώπου έρχεται από κάποιες προσλαμβάνουσες που έχει"

Η ηθοποιός είπε: "Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων".

Πηγή Δεβετζή: "Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ"

"Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο. Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά", πρόσθεσε η ίδια.