Elon Musk: Ο δισεκατομμυριούχος είναι και πάλι single

27.09.2021
Elon Musk: Ο δισεκατομμυριούχος είναι και πάλι single
Είχε αποκτήσει πριν μερικούς μήνες ένα παιδί

Ο Elon Musk λέει ότι έχει "σχεδόν χωρίσει" από την σύντροφό του, την Καναδή τραγουδίστρια Grimes. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla δήλωσε ότι ενώ "αγαπούν ο ένας τον άλλον, βλέπονται συχνά και έχουν πολύ καλές σχέσεις", η καριέρα τους συχνά τους κρατά μακριά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Grimes δεν έχει ακόμη σχολιάσει την κατάσταση της σχέσης της με τον Musk.

Nicolas Cage: Τον έδιωξαν μεθυσμένο και σε κακή κατάσταση από εστιατόριο στο Las Vegas (βίντεο)

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2018 και καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, που ονομάστηκε X Æ A-Xii, τον Μάιο του περασμένου έτους. Ο Musk είπε ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν να έχουν κοινή επιμέλεια του παιδιού τους. "Η δουλειά μου στο SpaceX και στην Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες", δήλωσε ο Musk στο Page Six. "Μένει τώρα μαζί μου και το X (το μωρό) βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο". Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί τελευταία φορά να φεύγει από το Met Gala νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Η Grimes είχε περπατήσει μόνη της στο κόκκινο χαλί αλλά μαζί της ήταν ο δισεκατομμυριούχος σύντροφός της.

Victoria Beckham: Αποκάλυψε ότι ο David Beckham είναι η πηγή έμπνευσης της για τη νέα της συλλογή γυναικείων ρούχων!

Ο Musk ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Καναδή συγγραφέα Justine Wilson, με την οποία έχει πέντε γιους: τα δίδυμα Griffin και Xavier, 17 ετών και τα τρίδυμα Damian, Saxon και Kai, 15 ετών. Ήταν επίσης δύο φορές παντρεμένος με την ηθοποιό του Talulah Riley. Παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 2010 αλλά χώρισαν το 2012. Επανενώθηκαν ένα χρόνο αργότερα και ξαναπαντρεύτηκαν το 2013, πριν χωρίσουν ξανά το 2016.