Angelina Jolie - The Weeknd: Δεύτερη κοινή εμφάνιση φουντώνει τις φήμες περί σχέσης - Αυτή τη φορά κάτι ήταν διαφορετικό [video]

27.09.2021
Angelina Jolie - The Weeknd: Δεύτερη κοινή εμφάνιση φουντώνει τις φήμες περί σχέσης - Αυτή τη φορά κάτι ήταν διαφορετικό [video]
Έχουμε νέο ειδύλλιο ή απλά μια συνεργασία μεταξύ των δύο διάσημων αστέρων του Hollywood;

Πριν από δυο μήνες ο φακός είχε εντοπίσει την Angelina Jolie σε εστιατόριο μαζί με τον Weeknd -για την ακρίβεια ο φακός τους εντόπισε να μπαίνουν και να βγαίνουν από το ίδιο εστιατόριο περίπου την ίδια στιγμη- και οι φήμες περί νέου ζεύγος στο Hollywood οργίασαν, όπως ήταν φυσικό.

Όπως ήταν επίσης φυσικό, δεν υπήρξε κανένα σχόλιο σχετικά, ούτε επιβεβαίωσης, ούτε διάψευσης.

Angelina Jolie: Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και έσπασε το ρεκόρ της Jennifer Aniston

Και φτάσαμε στο σήμερα όπου ο φακός κατέγραψε ακόμη μία συνάντηση της 46χρονης σταρ με τον 31χρονο διάσημο ράπερ μόνο που αυτή τη φορά, οι δυο τους μπήκαν ξεχωριστά στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στο Λος Άντζελες, όπου, για την ιστορία είχαν δειπνήσει και την πρώτη φορά, αλλά βγήκαν μαζί και, μάλιστα, επιβιβάστηκαν αμφότεροι στο SUV του Weeknd και κατευθύνθηκαν, σύμφωνα με το TMZ στην $70 εκατομμυρίων έπαυλη του στο Bel Air.

Ιδού και τα ντοκουμέντα σε φωτογραφίες και βίντεο:

Angelina Jolie: Αυτό είναι το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Μια πιθανή εξήγηση - πλην του ειδυλλίου

Μπορεί όντως να υπάρχει έρωτας μεταξύ της Angelina Jolie και του Weeknd, του οποίου το πραγματικό όνομα, για την ιστορία είναι Abel Tesfaye, όμως υπάρχει και μια άλλη πιθανότατη εξήγηση για τις συναντήσεις αυτές.

Μετά την πρώτη συνάντηση των δύο, ο εκπρόσωπος του βραβευμένου ράπερ μπορεί να είχε σχολιάσει τη συνάντηση αυτή καθαυτή, όμως επιβεβαίωσε ότι ο Weeknd πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα δραματική σειρά του ΗΒΟ με τίτλο The Idol, στην οποία, μάλιστα έχει αναλάβει και την παραγωγή ενώ συνυπογράφει και το σενάριο που θέλει μια διάσημη τραγουδίστρια της ποπ\ να ερωτεύεται έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη κλαμπ, ο οποίος είναι παράλληλα και ο ηγέτης μιας μυστικής αίρεσης.

Άρα, δεν αποκλείεται η συνάντηση των δύο να έγινε απλά και μόνο σε επαγγελματικό πλαίσιο καθώς ο μουσικός "ανοίγεται" δυναμικά και σε άλλα κομμάτια της showbiz. Αναμένουμε να δούμε την, όποια, συνέχεια.