Γιώργος Λιάγκας: Άφωνος με την ομορφιά του Δημήτρη Γκοτσόπουλου - Τα κάπως άβολα σχόλια στον αέρα [video]

27.09.2021
Γιώργος Λιάγκας: Άφωνος με την ομορφιά του Δημήτρη Γκοτσόπουλου - Τα κάπως άβολα σχόλια στον αέρα [video]
Πρεμιέρα σήμερα (27//2021) για τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Το Πρωινό" του σταθμού είχαν καλεσμένο τον τηλεοπτικό Λάμπρο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αμήχανος και τα σχόλια του συμπαρουσιαστή της Φαίης Σκορδά δεν βοήθησαν καθόλου!

Την αδυναμία που έχει η Φαίη Σκορδά στον Δημήτρη Γκοτσόπουλο την ξέρουμε από την πρώτη σεζόν της σειράς. Να όμως που αντιλαμβανόμαστε ότι ένα "θεματάκι" σχετικό το έχει και ο Γιώργος Λιάγκας.

"Είμαι ερωτευμένη μαζί σου" - Η Φαίη Σκορδά ομολόγησε τον έρωτά της On camera! [video]

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες" η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υποδέχτηκε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο ο οποίος, δεν έκρυψε από την αρχή την αμηχανία του καθώς δεν συμπαθεί τις Live συνεντεύξεις. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη τέτοιου είδους εμφάνιση που έκανε ποτέ!

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο πλατό ο ηθοποιός εισέπραξε τον εντονότατο θαυμασμό τόσο από τη Φαίη όσο από τον Γιώργο, ο οποίος ήταν μάλλον πιο διαχυτικό -πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου- τρολάρoντας, βέβαια, σε κάθε στιγμή και τον εαυτό του. Γυρίζοντας στην κάμερα και λέγοντας, για παράδειγμα "Σιγά τον ωραίο" και άλλα σχετικά.

Αφού υποδέχτηκαν τον Δημήτρη στο πλατό, οι παρουσιαστές κάθισαν στον καναπέ όπου παρακολούθησαν μαζί την πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου του τρίτου κύκλου που θα προβληθεί σήμερα (27/9/2021) στις 10 το βράδυ. Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα...

Μετά την προβολή αυτή, ξεκίνησε η κουβέντα και εκεί που πήγαινε κάπως σοβαρά μεταξύ Φαίης και Δημήτρη, πήρε τον λόγο ο Γιώργος και βασισμένος σε μία αποκάλυψη που είχε κάνει ο ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες σχετικά με το ότι δεν είχε για πολύ καιρό καθρέφτη στο σπίτι του ρώτησε "Γιατί δεν είχες καθρέφτη; Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το πόσο όμορφος είσαι;" 'ή "Διαλέγεις τους συντρόφους σου με βάση το πόσο όμορφοι είναι κι εκείνοι;" Και γενικά οι επόμενες ερωτήσεις είχαν όλες τη λέξη "όμορφος" μέσα.

Ήρθε σε δύσκολη θέση ο Γκοτσόπουλος, όμως μεταξύ σοβαρού και αστείου ακόμη μια φορά, τα πράγματα κύλησαν ομαλά με τη Φαίη να εκφράζει την επιθυμία να πάει μόνη να του πάρει συνέντευξη ενόψει των σχεδίων που έχει μαζί με τη Μαρία Κίτσου για το κοινό θεατρικό τους καλοκαίρι!

Η συνέχεια -των Μελισσών, τουλάχιστον- επί της οθόνης σήμερα το βράδυ.

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου