Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα για το διαζύγιο του

06.09.2021
Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα για το διαζύγιο του
Καλεσμένος στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Πρεμιέρα σήμερα για την Ελεονώρα Μελέτη και τη νέα πρωινή της εκπομπή στο Mega και μεταξύ των θεμάτων που επέλεξε για την πρώτη της μέρα ήταν και μια συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Πατούλης, η πρώτη μετά τον σάλο που είχε προκληθεί από το διαζύγιό του πριν από μερικούς μήνες.

Μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής ο Περιφερειάρχης Αττικής, αρχικά, συγκίνησε μιλώντας για τη μητέρα του, την οποία έχει χάσει πια, και πόσο πολύ του λείπει.

«Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία. Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερο χρόνο στη σχέση με την μητέρα μου»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη ζωή του μετά το διαζύγιο η οποία έχει επίκεντρο, 100% τον μοναχογιό του και τη δική του ηρεμία και ασφάλεια.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα τα διαχειρίζομαι αποκλειστικά μόνος. Σέβομαι όλους και έτσι θέλω να σεβαστούν και εκείνοι την προσωπική μου ζωή, η οποία είναι αποκλειστικά δική μου. Με τη στάση μας σηματοδοτούμε τη δική μας θέση και αυτό που λαμβάνει ο κάθε πολίτης και εκεί μας κρίνει. Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή. Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη υπήρξαν ζευγάρι για 35 χρόνια πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους τον περασμένο Μάρτιο και μάλιστα με τρόπο επεισοδιακό. Θυμίζουμε ότι ήταν η κυρία Πατούλη εκείνη που πρώτη μίλησε δημόσια και με ένταση για την προσωπική της ζωή.

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δεν μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει», είχε πει μεταξύ άλλων στις πρώτες φορές που είχε αναφερθεί στο θέμα ενώ αργότερα αποφάσισε να είναι πιο φειδωλή στις δηλώσεις της, εστιάζοντας κι εκείνη στο παιδί τους.

Με τον σάλο που είχε προκληθεί τότε, ο Γιώργος Πατούλης είχε απαντήσει με μια επιστολή όπου εστίαζε στο εξής νόημα: «Ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου» θέση την οποία, ακόμη και σήμερα, βλέπουμε οτι διατηρεί σταθερή!