Γιώργος Πατούλης: Ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:01
26/3/2021

Γιώργος Πατούλης: Ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας τοποθετείται επίσημα και με γραπτή του δήλωση, στο θέμα που έχει ανοίξει μετά από δηλώσεις της συζύγου του, Μαρίνας, σχετικά με την προσωπική τους σχέση.

Ύστερα από τον σάλο που προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα δημοσίευμα που μετέφερε νέα περί διαζυγίου η Μαρίνα Πατούλη μίλησε δημόσια για το θέμα. Αρχικά, διέψευσε την είδηση του διαζυγίου, παραδέχτηκε, όμως ότι ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής διανύει μια δύσκολη περίοδο ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια βιώνει ένα πένθος.

Αμέσως μετά, εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω κάποιου χρόνιου προβλήματος που έχει στην καρδιά και στη συνέχεια μίλησε δημόσια και για το πρόβλημα αυτό της υγείας της, αλλά επεκτάθηκε και στα του γάμου της, τονίζοντας πόσο αγαπά τον σύζυγό της και ότι, στην ουσία, παλεύει να κρατήσει το σπιτικό της ενώ εξήγησε πως δεν είχε μιλήσει με τον Γιώργο Πατούλη ούτε και με αφορμή την περιπέτεια της υγείας της.

Εκείνος στη συνέχεις της επέστειλε εξώδικο ζητώντας της να μη μιλά δημόσια για τα προσωπικά τους θέματα τονίζοντας πως πρώτο μέλημά τους είναι να προστατευτεί το ανήλικο παιδί τους και εκείνη απάντησε σε αυτό, υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- πως ένα παιδί δεν προστατεύεται από εξώδικα και 2,5 μήνες απουσίας του πατέρα από το πλευρό του.

Σήμερα, ο κύριος Πατούλης επανέρχεται με γραπτή δήλωση που μοίρασε στα ΜΜΕ στην οποία τονίζει ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα το καλό του παιδιού του, στο οποίο είναι διαρκώς δίπλα, σημειώνοντας ότι περνάει μαζί του πολλές ώρες καθημερινά.

Αναλυτικά η επιστολήλ:

«Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες. Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.
Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου. Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα, υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιου μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας. Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ