Γεωργία Βασιλειάδου: Σπάνια φωτογραφία της σε νεαρή ηλικία

06.09.2021
Γεωργία Βασιλειάδου: Σπάνια φωτογραφία της σε νεαρή ηλικία
Η σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός σε μια πόζα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Η Γεωργία Βασιλειάδου άφησε το δικό της χαρακτηριστικό στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο με τη μοναδική, πληθωρική φυσιογνωμία της και την απέραντο ταλέντο της.

Ως προς την εμφάνισή της, η σπουδαία ηθοποιός, ανήκει στην κατηγορία των ηθοποίων που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι έζησαν μόνο στην ηλικία που τους γνωρίσαμε κατά τη μεγάλη τους επιτυχία. Τεράστια ονόματα όπως ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ρένα Βλαχοπούλου είναι σα να μην υπήρξαν ποτέ νεότεροι! Κι όμως...

«Η θεία απ’ το Σικάγο»: Έχεις δει πως είναι σήμερα το σπίτι που γυρίστηκε η ταινία; [Φωτογραφίες]

Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε χθες μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή Λυμπέρη, μαζί με μερικά λόγια της κόρης της ηθοποιού, μας θύμισε πώς ήταν η Γεωργία Βασιλειάδου στα νιάτα της, στη δεκαετία του '50.

«Ήταν πάντα μια απλή γυναίκα που νοιάζονταν για όλους.» διηγήθηκε σε συνέντευξη της η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Βασιλειάδου- Αποστολίδη για την αξέχαστη μητέρα της. «Ήθελε να είναι κοντά στον κόσμο. Μια φορά είχε πάει στον Φίνο ωραία ντυμένη, άψογα βαμμένη και με τα μαλλιά της πολύ ωραία χτενισμένα. Μόλις την είδε ο Φίνος τα χάσε και της είπε: Tι είναι αυτά που έβαλες Γεωργία, θες να με καταστρέψεις; Από τότε δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ περιποιημένη μπροστά του.»