Kate Hudson: Οι σέξι εμφανίσεις στη Βενετία που συζητήθηκαν πολύ

06.09.2021
Kate Hudson: Οι σέξι εμφανίσεις στη Βενετία που συζητήθηκαν πολύ
Εντυπωσιακή (και λίγα λέμε) η εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ στη Βενετία.

Η Kate Hudson βρέθηκε στη Βενετία για την προώθηση της ταινίας της "Mona Lisa and The Black Moon" και στο πλαίσιο των εμφανίσεων που είχε να κάνει παραβρέθηκε στο Celebration of Women in Cinema Gala που διοργάνωσε το The Red Sea Film Festival στη Βενετία το Σάββατο το βράδυ.

Για την περίσταση επέλεξε μια μαύρη Mônot τουαλέτα με σκισίματα και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Τη στιγμή, μάλιστα, που πόζαρε μαζί με την Demi Moore η οποία είχε κάνει μια ανάλογη στυλιστική επιλογή αλλά στο λευκό της, τα φλας πήραν φωτιά! Και όχι άδικα, φυσικά.

Από την ημέρα εκείνη η Kate μοιράστηκε μία ακόμη πιο σέξι πόζα της τρολάροντας τον εαυτό της και την επιλογή σε αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα καθώς στη λεζάντα ανήρτησε μία ατάκα της Coco Chanel.

"Πριν βγεις από το σπίτι, κοιτάξου στον καθρέφτη και αφαίρεσε ένα πράγμα", έλεγε η ιέρεια της μόδας που αντιπαθούσε τις υπερβολές. "Εγώ διάλεξα το ύφασμα", γράφει η Kate και είναι προφανές!

Οι σέξι μοδάτες εμφανίσεις, όμως, είχαν συνέχεια με την Kate Hudson να επιλέγει μία κατακόκκινη, διάφανη δημιουργία του Οίκου Valentino για την πρεμιέρα της ταινίας της.