H Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα και οι λόγοι είναι δύο

14.06.2021
H Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα και οι λόγοι είναι δύο
Business and pleasure συνδυάζει, με τον καλύτερο τρόπο, η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι λάτρης της χώρας μας εδώ και χρόνια.

Η -αγαπημένη μας, το παραδεχόμαστε- Goldie Hawn έχει κληροδοτήσει στην κόρη της, Kate Hudson, εκτός από το μοναδικό χαμόγελο και τη θετική της ενέργεια, την αγάπη της για την Ελλάδα, και συγκεκριμένα για τη Σκιάθο, όπου έχουν περάσει ουκ ολίγα καλοκαίρια, οικογενειακώς.

Τώρα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα η αγάπη αυτή να περάσει και στο νεότερο μέλος της οικογένειας, την κόρη της Hudson με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της, Danny Fujikawa, τη δύο ετών Rani.

Κάνοντας το πρώτο τους ταξίδι μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, από την Άνοιξη του 2020, συγκεκριμένα, η Kate και η φαμίλια της ανέβηκαν στο αεροπλάνο και ήρθαν στην Ελλάδα.

Η Σκιάθος και αυτή τη φορά ο τελικός προορισμός, της διάσημης οικογένειας, όπως αποκαλύπτεται από φωτορεπορτάζ του skiathosLife.gr που απαθανάτισε την Goldie Hawn με τον σύντροφό της, Kurt Russsel να κάνουν βόλτα στο λιμάνι του νησιού.

Μαζί τους, η Kate, o Danny, η κόρη τους και οι δυο γιοι της Kate, o 17χρονος Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson και ο 10 ετών Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse, αλλά και η μητέρα του Danny, Melissa Linehan, η οποία εκτελούσε χρέη babysitter την ώρα που το ερωτευμένο ζεύγος απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία.

Η ίδια η Kate μοιράστηκε μία φωτογραφία με την κόρη της στο αεροδρόμιο, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που ταξιδεύει, επιτέλους, για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020.

Βέβαια, οι διακοπές δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη χώρα μας η Kate. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στο τέλος του μήνα, ξεκινούν στην Ελλάδα τα γυρίσματα της συνέχειας της ταινίας "Knives Out" με πρωταγωνιστή, και πάλι, τον Daniel Craig. Στο cast αυτή τη φορά έχει ενταχθεί και η Kate οπότε, τι καλύτερο, από το να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο business and pleasure;

Εμείς ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και περιμένοουμε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα πια.

Ζωή Κίττα