Emma Stone για Leonardo DiCaprio: "Ήταν ο έρωτας της ζωής μου"

14.06.2021
Emma Stone για Leonardo DiCaprio: "Ήταν ο έρωτας της ζωής μου"
Μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί πολύ.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας "Cruella", η Emma Stone μίλησε στην Daily Mirror και προχώρησε σε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις .

Αρχικά, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε πως έκανε εξάσκηση στο "διαβολικό" της γέλιο μέσα στο μπάνιο της, μόνη. "Δεν μπορούσα να κάνω την προσπάθεια μπροστά σε άλλους. Ήταν πολύ ταπεινωτικό, αλήθεια", εξήγησε μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Στη συνέχεια, η Stone ρωτήθηκε σχετικά με τις γνωριμίες της με διάσημους συναδέλφους της και πως τις διαχειρίζεται τώρα, και τότε, στην αρχή της καριέρας της.

Εκείνη απάντησε ότι τις περισσότερες φορές... έκλαιγε -στην κυριολεξία- από συγκίνηση και νευρικότητα. Θυμήθηκε τις περιπτώσεις που τα έχασε μπροστά στους: Steve Martin, John Candy, Diane Keaton, Lorne Michaels. "Ήμουν σαν ένα τσιουάουα τότε.. Τώρα, όμως είμαι καλύτερα", εξήγησε χαριτολογώντας για να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στη συνάντησή της με τον Leonardo DiCarpio, ο οποίος, όπως εξομολογήθηκε υπήρξε "ο έρωτας της ζωής της".

Οι δυο τους συναντήθηκαν στη σκηνή της τελετής των βραβείων Όσκαρ το το 2017 όταν εκείνος, νικητής του βραβείου Α' Ανδρικού ρόλου για την προηγούμενη χρονιά της παρέδωσε το βραβείο που κέρδισε εκείνη για την ερμηνεία της στην ταινία "La La Land":

"Εχω δει τον Τιτανικό 7,5 φορές στον κινηματογράφο. Εκείνος ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Είχα μια φωτογραφία με την υπογραφή του στο δωμάτιό μου που είχα πάρει στα 12α γενέθλιά μου. Περπατούσα προς τον Leo και σκεφτόμουν 'Αυτή είναι επίσημα η πιο σουρεαλιστική στιγμή στης ζωή μου'. Δεν μπορούσα να το πιστέψω", παραδέχτηκε. Τα κατάφερε μια χαρά, όμως, ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε!

Για την ιστορία, ιδού η ιστορική -για την Emma Stone, τουλάχιστον- από τη βράβευσή της εκείνη τη χρονιά.

Ζωή Κίττα