Brad Pitt: O λόγος που είχε απορρίψει κεντρικό ρόλο σε πολύ επιτυχημένη ταινία

07.05.2021
Brad Pitt: O λόγος που είχε απορρίψει κεντρικό ρόλο σε πολύ επιτυχημένη ταινία
Η ταινία από την οποία τελικά ο ηθοποιός έβγαλε 265 εκατομμύρια δολάρια

Ο Brad Pitt έχει μείνει στη μνήμη του κοινού σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, και ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο ρόλος του Αχιλλέα στο Troy. Παρόλα αυτά, όπως ο ίδιος λέει, η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη ταινιά δεν πήγε όπως περίμενε.

Ο George Clooney σε προσκαλεί στο σπίτι του - Η "εμμονή" του με τον Brad Pitt και το βίντεο που έγινε viral

"Έπρεπε να κάνω το Troy γιατί αρνήθηκα να κάνω ένα άλλο project και έπρεπε να παίξω σε μια ταινία για το studio. Οπότε με βάλανε στο Troy. Δεν ήταν επώδυνο, αλλά συνειδητοποίησα ότι ο τρόπος που γινόταν η ταινία δεν ήταν όπως ήθελα. Έκανα και εγώ τα δικά μου λάθη” είπε ο ίδιος. "Εκείνη τη στιγμή πήρα μια απόφαση ότι θα επένδυα μόνο σε ποιοτικές ιστορίες. Ήταν μια στροφή που με οδήγησε στην επόμενη δεκαετία της καριέρας μου”, συμπλήρωσε.

Πριν από την Τροία όμως, ο ίδιος είχε αρνηθεί κι άλλους σημαντικούς ρόλους, με έναν από αυτούς να ήταν μάλλον κακή επιλογή, καθώς η ταινία κατέληξε να είναι μεγάλη εμπορική επιτυχία με τον ρόλο αφού έφερε στον πρωταγωνιστή 256 εκατομμύρια δολάρια.

Halle Berry: Το μεγάλο ψέμα που έκανε όλους να πιστέψουν σαν αλήθεια τη βραδιά των Oscars

Ο ηθοποιός είχε αρνηθεί επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Matrix γιατί, όπως ο ίδιος είχε πει...δεν είχε καταλάβει το σενάριο! "Ίσως έχει να κάνει με την ανατροφή μου, αλλά αν κάτι δεν το καταλαβαίνω, τότε δεν μπορώ να το κάνω δικό μου" είχε δηλώσει. "Στ' αλήθεια πιστεύω ότι ο ρόλος δεν ήταν ποτέ δικός μου".