Matthew Perry: Σάλος με βίντεο που φλερτάρει 19χρονη

07.05.2021
Matthew Perry: Σάλος με βίντεο που φλερτάρει 19χρονη
"Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;"

Ο Matthew Perry, o οποίος έγινε διάσημος μέσα από τη δημοφιλή σειρά "Φιλαράκια", χρησιμοποιεί απ'ότι φαίνεται την εφαρμογή για ραντεβού Raya και συνομίλησε με 19χρονη TikToker.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο τηλεοπτικός "Chandler"σε βίντεο που δημοσιεύτηκε, εμφανίζεται να συνομιλεί μέσω Facetime με μια 19χρονη κοπέλα, με την οποία είχε προηγουμένως είχε γνωριστεί από τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την ίδια, η οποία ισχυρίζεται ότι η επαφή της με τον Perry έγινε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών τον περασμένο Μάιο.

"Τα Φιλαράκια": Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που θα κάνει guest εμφάνιση στο νέο επεισόδιο

Στη λεζάντα του βίντεο η κοπέλα γράφει: "Όταν κάνεις 'match' για πλάκα με τον Matthew Perry σε ένα dating app και μετά σε καλεί μέσω facetime για να παίξετε τις 20 ερωτήσεις". Στο βίντεο, ο Perry φαίνεται να ρωτά τη νεαρή "Το συνηθίζεις να παίζεις τόσο πολύ με τα μαλλιά σου;". Ο ίδιος επίσης τη ρώτησε αν είναι "τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς της".

"Πολλοί άνθρωποι με κατηγορούν για bullying επειδή πόσταρα το βίντεο, και αρχικά ένιωσα άσχημα. Την ίδια στιγμή όμως αισθάνομαι ότι πολλοί άνδρες στο Hollywood μιλάνε σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια, και είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος", δήλωσε η κοπέλα. Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως καμία από τις ερωτήσεις που της έκανε ο ηθοποιός δεν ήταν σεξουαλικής φύσης.

Courteney Cox: Δείχνει το πώς είναι η Μόνικα από τα "Φιλαράκια" στην πραγματική ζωή

"Δεν νομίζω ότι τον πείραζε που ήμουν 19. Ήταν περίεργο να μιλάω με κάποιον στην ηλικία του μπαμπά μου. Το ένιωθα λάθος, ιδίως επειδή ήξερε πόσων χρονών ήμουν". Παρόλο που δεν συναντήθηκαν ποτέ από κοντά, εκείνος της το πρότεινε λέγοντας: "Ίσως κάποια μέρα μπορείς να κάνεις ένα covid test και να έρθεις από εδώ".