Reese Witherspoon: Η ατάκα του διάσημου πρώην της που την έκανε να σαστίσει

31.12.2020
Reese Witherspoon: Η ατάκα του διάσημου πρώην της που την έκανε να σαστίσει
Το απρόσμενο σχόλιο από τον Ryan Phillippe στα Όσκαρ του 2002

Μια ατάκα από το παρεθλόν, την οποία είχε πει ο πρώην της κατά τη διάρκεια των Όσκαρ του 2002, θυμήθηκε πρόσφατα η Reese Witherspoon.

Δες και αυτό: Οι celebrities που το 2020 ήταν οι αναπάντεχοι σταρ των social media με απίστευτα βίντεο

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε για το εν λόγω περιστατικό σαν καλεσμένη στο podcast HFPA in Conversation, κατά τη διάρκεια του οποίου εξήγησε ότι το αστείο του Ryan Phillippe ήταν απρογραμμάτιστο και ότι την άφησε λίγο σαστισμένη. Κατά της απονομής, το πρώην ζευγάρι παρουσίαζε ένα βραβείο στη σκηνή, όταν ο Phillippe άνοιξε το φάκελο για να ανακοινώσει τον νικητή της κατηγορίας. Στη συνέχεια, τον έδωσε στη Witherspoon και είπε: “Βγάζεις περισσότερα χρήματα από ό, τι εγώ [για την παρακινήσει να τον ανοίξει εκείνη]”.

Αυτό το είδες; Victoria Beckham: Την έχεις δει να δίνει συνέντευξη μεθυσμένη; (βίντεο)

Συζητώντας για τη “ντροπή” που αισθάνονται συχνά οι γυναίκες όταν έχουν μεγαλύτερο εισόδημα από τους άντρες συναδέλφους τους, η Witherspoon είπε: “Υπάρχουν τόσο λίγες γυναίκες που βγάζουν πολλά χρήματα που μερικές φορές ντρέπονται γι’ αυτό, και μερικές φορές αναμένεται να κάνουν πολλά περισσότερα που ας πούμε δεν περιμένει κανείς από έναν άντρα που βρίσκεται στην ίδια θέση. Νομίζω όμως ότι οι κανόνες σχετικά με το φύλο έχουν αλλάξει αρκετά”.

Οι δυο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν δυο παιδιά, την πλέον 21χρονη Ava, και τον 17χρονο Deacon. Χώρισαν το 2006, και η Witherspoon ξαναπαντρεύτηκε τον celebrity agent, Jim Toth, με τον οποίο απέκτησε τον 8χρονο πλέον Tennessee.