Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τη χειρότερη περίοδο της ζωής της και τις κρίσεις πανικού

31.12.2020
Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τη χειρότερη περίοδο της ζωής της και τις κρίσεις πανικού
Όσα μοιράστηκε μέσω των Instagram stories

Μια τάση έχει εμφανιστεί στα Instagram Stories ολοένα και περισσότερων celebrities, με τους followers να ζητάνε από εκείνους να μοιραστούν μια φωτογραφία από μια συγκεκριμένη μέρα, κατάσταση ή περίοδο. Έτσι έκανε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί στις κρίσεις πανικού και στα θέματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Δες και αυτό: Υβόννη Μπόσνιακ: Μόλις μοιράστηκε την πιο... άσχημη φωτογραφία της

Από τη γνωστή influencer της ζητήθηκε να μοιραστεί μια φωτογραφία της από δύσκολη περίοδο για την ίδια, και εκείνη μοιράστηκε σχετικό στιγμιότυπο γράφοντας: «Το πρωί της ημέρας εκείνης που είχαμε αυτό το γύρισμα, ήμουν στην κηδεία της γιαγιάς μου. Άλλαξα την ώρα γυρίσματος για να προλάβω να πάω. Είχε πεθάνει το προηγούμενο απόγευμα, ένα τέταρτο αφού είχα φύγει από το σπίτι της».

Αυτό το είδες; H συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Καπετάνιου – «Κοιμόμουν για να ξεχνάω την πείνα μου...»

Η ίδια μοιράστηκε και μια φωτογραφία από πριν 7 χρόνια, όταν πάθαινε κρίσεις πανικού, και έγραψε: «Πρεμιέρα και επιστροφή στην εκπομπή. Είμαι 2,5 κιλά άνθρωπος γιατί έχω να φάω και να κοιμηθώ κανα μήνα εξαιτίας συνεχόμενων κρίσεων πανικού. Στα πρώτα 2.5 λεπτά της εκπομπής ήδη έχω προσπαθήσει να αναπνεύσω δυο φορές έτσι βαθιά γιατί μου συμβαίνει παράλληλα και κρίση εκείνη την ώρα. Μετά το break συνήλθα φουλ».