Σία Κοσιώνη: Δε φαντάζεσαι τι... ζυμώνει πριν από το δελτίο για να της φύγει το στρες

11.12.2020
Σία Κοσιώνη: Δε φαντάζεσαι τι... ζυμώνει πριν από το δελτίο για να της φύγει το στρες
Μπορεί να φαίνεται πάντα πολύ... cool και άνετη, όμως η σιδηρά anchor woman του ΣΚΑΪ έχει άγχος κάθε μέρα πριν ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων. Και έχει βρει τρόπο να το αντιμετωπίζει.

Με ένα παιχνιδιάρικο story που μοιράστηκε χθες το βράδυ, η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε το "αγχολυτικό" της. Ζυμώνει για να χαλαρώσει πριν σταθεί απέναντι από την κάμερα κάθε βράδυ η γνωστή δημοσιογράφος, αλλά όχι αυτό που νομίζεις.

Την απίθανη Ήρα "ζυμώνει" η Σία Κοσιώνη, λοιπόν και ηρεμεί, ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ που, όπως φαίνεται, την έχει ξετρελάνει.

Αν κρίνουμε και από ένα ακόμη story που μοιράστηκε λίγο αργότερα η Σία Κοσιώνη, το χαριτωμένο σκυλάκι δεν απομακρύνεται από το πλατό, όπου βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να "προσφέρει τις υπηρεσίες του" αν κάποια στιγμή χρειαστεί!

Πρόσφατα είδαμε την κυρία Κώστα Μπακογιάννη με το νυφικό της και ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε φωτογραφία από τον γάμο της. Την "αποκάλυψη" έκανε η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, αν και άθελά της, την ώρα που έδινε τηλεοπτική συνέντευξη. Η φωτογραφία της νύφης της ως νύφη βρισκόταν μαζί με άλλες σε μία κορνίζα μέσα στο πλάνο και όλα τα υπόλοιπα είναι... ιστορία.